Mii

Lisätty sivulle: 2007-12-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mii
25.2.2008 Mii ja Mir saivat yhteisen kodin.

***

NAARAS, noin 5-6kk (tammikuussa 2008) / Keravalla

18.1.2008 Mir, Mii & Misu kuulumisia: Hei! Tässä hieman kuulumisia kolmikosta:
Pennut ovat kovin reipastuneet siitä kun tulivat meille. Kovin ovat vilkkaita ja eläväisiä, mutta vielä heijastuu kova elämänalku kadulla, ja ihmiseen ei uskalleta kovin luottaa. Mutta onneksi kissakavereista on paljon seuraa, ja välillä leikkimisen välissä pitää käydä ihmisiinkin tutustumassa ja ihmettelemässä mikäs tämä tyyppi on. Päivä päivältä mennään eteenpäin ja nyt uskalletaan jo tulla hakemaan nameja kädestä.

Ruokahalu on kaikilla kova, sekä energiaa sitä mukaa kamalasti :) Pennut ovat myöskin tulleet hienosti juttuun omien kissojemme kanssa, osaavat antaa heille omaakin tilaa, vaikka kovasti tekisi mieli vaan puskea isompia kissejä :)

Pennut luovutetaan perheisiin jossa ei ole koiria eikä pieniä lapsia, ja jossa riittää kärsivällisyyttä totuttaa nämä pikku-kissat oikeaan kotielämään :)

***

1.12.2007 Suloinen Mii sekä sisarensa Mir odottavat omaan kotiin pääsyä samassa hoitopaikassa Misun kanssa.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.