Miguel (nyk. Mondatta)

Lisätty sivulle: 2017-09-20

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Miguel (nyk. Mondatta)
5.10.2017 Miguel muutti omaan kotiin Helsinkiin Kaunon kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista;

1.12.2017 Uuteen kotiin muuton yhteydessä Miguel sai uudeksi nimekseen Mondatta, ja kissa kotiutui nopeammin kuin osasimme odottaa. Ensimmäisenä päivänä uskallettiin jo kaatua kyljelleen syliin hellittäväksi. Zenyatta-kissaan tutustuminen muuttui nopeasti sähinästä uteliaaseen haisteluun, ja nyt kumppanukset leikkivät sovussa hippa- ja painileikkejään päivittäin. Anopin kultaiseennoutajaan on myös tutustuttu ystävällisissä merkeissä. Viimeksi eilen kissa ja koira makasivat molemmat sohvalla vierekkäin.

Meille tullessaan Mondatasta lähti runsaasti karvaa, mutta säännöllisen harjaamisen ja tasaantuneiden elämäntapojen ansiosta karvanlähtö on nyt normaalia. Kaikenlainen ruoka maistuu ja Mondatalle onkin muodostunut tavaksi nousta kahdelle jalalle kerjäämään ja haistelemaan, jos joku häärää keittiössä.

Mondatta ei ollut oikein tottunut valjaisiin meille tullessaan, mutta hetken opeteltuaan sekin lähti sujumaan. Nyt pihapiirissä ulkoilu onnistuu vaivatta! Kävimme myös molempien kissojen kanssa Elma-messuilla edustamassa Rekku rescueta, ja Mondatta jaksoi reippaasti valjaita ja hälinää yhden messupäivän.

Kaiken kaikkiaan Mondatta on osoittautunut villiksi, mutta kiltiksi ”mangustiksi”, jonka lempipuuhaa on paijausten vastaanottaminen, lelujen jahtaaminen, ruuan kerjääminen, kissapaini ja anopin kanssa oleskelu.

***

Leikattu uros, arviolta 1 v.

20.9.2017 Miguelin nimi ei ole täysin harhaanjohtava, sillä vaikka hän ei tulinen latinorakastaja olekaan niin rakkautta tältä nuorelta hurmuripojalta kyllä löytyy! Epäilen että hänellä on krooninen halipula, sillä mikään määrä sylittelyä ja hellittelyä ei tunnu tälle pojalle riittävän.

Miguel on tullut Rekkujen hoiviin löytöeläinkodista, josta kukaan ei häntä kaivannut takaisin kotiin. Selkeästi hän on ollut kotikissana, sillä on täysin kesy ja luottaa ihmisiin. Kaikenlainen käsittely ja hoitotoimenpiteet kuten kynsien leikkaus sujuu tämän kaverin kanssa hyvin helposti. Kaikki tarjottu ruoka maistuu ja tarpeet tehdään siististi laatikkoon. Kantokopassa ja autossa matkustelu sujuu kuin vanhalta tekijältä. Miguelin mielestä parasta on ihmisen sylissä nukkuminen ja kissanminttulelun kurittaminen.

Miguel soveltuisi letkeän ja kiltin luonteensa puolesta varmasti myös lapsiperheeseen. Hoitokodin kissoihin ei vielä ole tehty tarkempaa tuttavuutta, mutta niitä on kurkittu oven raosta ystävällisen uteliaasti, eli uudessa kodissa tulisi olla myös kissakaveri.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.