Miarka

Lisätty sivulle: 2015-11-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Miarka
22.12.2015 Miarka muutti omaan kotiin Helsinkiin yhdessä kasvattisiskonsa Nushkan kanssa.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 9/2015.

22.11.2015 Tuhannen turskateiksi Tintti-albumien innoittamana nimetyt pennut saapuivat Rekkujen kotihoitopaikkaan 18.10. Pennut ovat kotoisin Satakunnasta ja lähtöisin eri pentueista, mutta siitä huolimatta selvästi kasvaneet yhdessä. Dupond, Haddock, Miarka, Nushka, Tintin, Tuhatkauno ja Yamilah kohtelevat toisiaan kuin sisaruksia.

Miarka on reipastunut nopeasti ja leikkii mieluusti sisarustensa sekä ihmisten kanssa. Välillä pitää pysähtyä tarkkailemaan tilannetta, mutta Miarka ottaa silti mielellään selvää asioista. Tämä tyttönen on helppo saada kehräämään.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.