Mestari (nyk. Snubu)

Lisätty sivulle: 2007-02-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Mestari (nyk. Snubu)
4/2007 MESTARI PÄÄSI OMAAN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

28.4.2007 Aluksi tärkeä tiedoitus mestari oli jotenkin hönö nimi kissalle, joten tuli keksittyä sille kuvaavampi nimi. Uusi nimi on Snubu :D Tai ajoittain super snubu johtuen super nopeasta räpylän käytöstä leikkiessä. Super sosiaalinen on lievä ilmaisu tämän kisun kohdalla. Teki mitä tahansa niin aina se on mukana katsomassa. Jos tietokonetta käyttää eikä syliin mahdu niin silloin hypätää niskan taakse ja kurkitaan sieltä. Jopa vessassa käynti tarvitsee virallisen tarkastus käynnin:P Myöskin juttua on alkanut tulemaan viime aikoina lisää. Ennen juteltiin ainoastaan silloin kun tuli kotiin töistä ja oli oltu pidemmän aikaa yksin. Ilmeisesti todettu,että huomiota saa paremmin kun kurnuttelee vähän.

Ensimmäisestä yöstä lähtien tulee aina nukkumaan yöksi viereen. Alussa oltiin vähän ujoja ja pieni välimatka, ehkä selkä tyynyn suuntaan. Nykyään paras paikka on suoraan pään vieressä. Mieluiten niin,että kuonon saa käden päälle lepäämään ja etutassut voi samaan aikaan polkea tyynyä. Parasta kuitenkin on kun tällaisen yhteisen “uni setin” keskeyttää joku vaikka soittamalla ovikelloa. Sekunnin murto-osassa kissa pomppaa ylös ja alkaa sähisee niinkuin olis koira sänkyn laidalla. Laatuajan häiritseminen on ilmeisesti rangaistavaa. :)

****

LEIKATTU UROS, noin 3-4v (keväällä 2007)

Mestari on kovin tavallisen näköinen kissa, mutta kotihoitaja kertoo sen olevan super sosiaalinen tapaus, joten toivottavasti Mestarille löytyy pian oma koti Suomesta.

“Rauhallinen killti kissa sattui tammikuussa kadulle ja loysi itsellen kotiin kellarissa, missa sai peitella ja lammittella. Talon asukkaat eivat sallineet sita ja laittoivat kissaruokaan rottamyrkkya. Onnensattuma etta kissa valtti vaaran ja selvisi elossa.
Nyt se on todella onnellinen hoitokodissa ja haluaa kaikesti nayttaa kiitollisuutta:kavelee perassa kuin koira, hieroo jalkoihiin, puhuu koko ajan ja katsoo rakkaudella silmiin.”