Merril

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Merril
11/2005 Merril muutti omaan kotiin Ahvenanmaalle Nomi-kissan kanssa.

***

Kuulumisia kodista:

26.2.2006 Merrill muutti uuteen kotiin yhdessä Nomi-kissan kanssa marraskuussa 2005. Mukavan seurallinen kissaherra, jonka tempperamenttikin huomattiin jo ensimmäisenä iltana. Tämä kissa ilmaisee mielipiteensä selvästi, sähisee ja rähisee olematta kuitenkaan millään tavalla aggressiivinen. Sytytyslankaa ei ole Merrillille kovin paljoa annettu, sillä palaa päreet tämän tästä Nomin kujeiluihin tai liian lähelle nukkumaan tunkeviin koiriin. Kenenkään kimppuun se ei kuitenkaan käy, poistuu vain paikalta sietämättömästi sadatellen.

Merillillä kuten Nomillakin oli alkuun ongelmia vatsan kanssa, mutta se selvisi niistä aikuisena kissana huomattavasti Nomia nopeammin ja on nyt ollut jo reilun kuukauden normaalilla ruokavaliolla. Turkki on kasvanut lonkan leikkausarven päälle niin että päältä päin ei näe kisassa koskaan mitään vikaa olleenkaan. Lonkka ei myöskään vaivaa, tarkkanäköinen tosin saattaa huomata pienen poikkeavuuden juoksussa tai korkeissa hypyissä.

Vanha kissamme Lyyti on alusta asti kammonnut Merrilliä ja Merrill taas on mielellään isottelemassa Lyytille jos vain saa tilaisuuden. Asia on ratkaistu niin että talo on jaettu verkko-ovella kahtia ja kissat erotetaan toisistaan jos joudumme olemaan kotoa poissa, valvonnan alla saavat olla samoissa tiloissa ja etananvauhtia tuntuu suhde alkavan tasaantua. Nomista Merrill pitää edelleenkin huolta, vaikka ehkä Nomin ikään liittyen se ilmenee useimmiten lievänä kurinpitona – on hyvä että joku osaa nuorukaiselle laittaa selvät rajat!

Tavattoman puhelias ja seurallinen ihana sylissäkehrääjä tämä kissa!

****

Merril on noin puolitoistavuotias uroskissa, joka on ollut alun perin kotikissa sosiaalisuudestaan päätellen. Löytynyt kadulta, ilmeisesti ihminen on potkaissut sitä, koska se löydettäessä käveli kolmella tassulla. Lääkäri on leikannut Merrilin lonkan, ja nyt se kävelee jo neljällä tassulla. Poika on sosiaalinen ja kiltti, tulee toimeen muiden kissojen ja ihmisten kanssa. Rauhallinen persoona ainakin kotihoitopaikassaan Tallinnassa.