Merri

30.8.2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

14.12.2019 Merri sai oman kodin perheestä, jossa se pääsee touhuamaan toisen tyttökissan kaverina.

30.12.2019

Kuulumisia uudesta kodista:

Merri on reipas kissaneito, utelias, leikkisä ja kotiutunut toisen kisun kaveriksi moitteettomasti. Aloitettiin tutustuminen varoen, kuten suositukset näin ohjaavat. Ajavat toisiaan takaa, painivat ja yhdessä kuusta purkaneet joulunpyhinä. Melkein vierekkäinkin ovat jo nukkuneet.
Ollaan kaikki aivan ihastuneita Merriin, -on se niin söpö ja hönö!

***

Merri on ihastuttava ja touhukas tehopakkaus, jolta ei jää yksikään lelu leikittämättä tai nurkka tutkimatta. Vaikka Merri on neljästä pennusta pienin, on hänellä senkin edestä intoa ja energiaa.

18.11.2019

Merri on utelias ja sinnikäs pörriäinen, hobittikattipesueen nuorin ja pienikokoisin. Merri on hyvin leikkisä ja utelias, kiipeilee mielellään korkealle ja nukkuu vaatekaapissa. Uusia ihmisiä kisu ensin tarkastelee kauempaa, muttei voi kuitenkaan pitkään vastustaa leluhiiren pyydystämistä. Merri antaa välillä jo pikkiriikkisesti silittää, ja palkitsee sililittäjän kehräyksin.

Tullessaan sijaiskotiin koko hobittikateiksi ristityllä pesueella oli jos jonkinmoista silmätulehdusta ja hengitystieinfektiota, joihin he saivat asianmukaista lääkinnällistä hoitoa. Merrin toisen silmän on tulehdus vaurioittanut ja se saattaa tarvita hoitoa ajoittain. Tyttö kuitenkin näkee silmällä eikä kärsi siitä silmän ollessa rauhallisessa tilassa.

Merri on syntynyt ja kasvanut elämänsä ensimmäiset kuukaudet luonnossa, mistä hänet ja kolme muuta pentua löydettiin ja tuotiin Rekku Rescuen hoitoon. Aluksi kaikki neljä hobittikattia olivat arkoja ja ihmisiin tottumattomia. Merri oli pennuista ensimmäinen, joka lähti rohkeasti tutustumaan uuteen ympäristöön ja kaksijalkaisiin hoitajiin. Vaikka kesyyntyminen on Merrin kanssa edistynyt hienosti, tarvitsee tyttö silti vielä paljon kärsivällistä totuttamista uusiin asioihin. Tämän vuoksi Merri ei sovellu pikkulapsiperheeseen. Merri muuttaisi uuteen kotiin mielellään yhdessä siskonsa Pippinin kanssa tai sitten toisen nuoren ja leikkisän kissan kaveriksi.

Merri ja Pippin ovat valmiita muuttamaan aikaisintaan viikolla 49.