Merlin

Lisätty sivulle: 2014-02-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Merlin
11.3.2014 Merlin sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

15.3.2014 Meillä on mennyt oikein hyvin. Merlin on ollut hyvin reipas poika ja on uteliaana tutkimassa koko ajan uutta kotia. Merlin on kiintynyt jo meihin ja kaipaa paljon syliä ja leikkiä. Merlin on syönyt oikein hyvin ja Merlinin suurta herkkua taitaisi olla juusto, koska jos saa vahingossa tilaisuuden on jo viennyt leivältä päällisen. =)

***

Leikattu urospentu, noin 11 vkoa (helmikuun lopussa), kotihoidossa Espoossa

28.2.2014 Merlin on komea mustavalkoinen poikapentu joka saapui Satakunnasta pääkaupunkiseudulle etsimään uutta kotia. Merlin, Mysli, Harmu ja Haiku ovat sisaruksia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.