Merit

2015 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Merit on kiltti ja ihmisläheinen tyttökissa, joka rakastaa ruokaa, rapsutuksia ja leikkimistä. Hurmaava Merit luovutetaan uuteen kotiin ainoaksi kissaksi.

 

3.8.2019

Merit matkusti Jyväskylään asti uuteen kotiinsa ainokaiseksi kissaksi.

***

16.7.2019

Merit on pian neljä vuotta täyttävä utelias tyttö, joka tuli Rekku Rescuelle kodista, jossa muut kissat kiusasivat sitä. Aluksi Merit oli uudessa sijaiskodissaan hyvin varautunut ja piileksi toinen toistaan kummallisemmissa piilopaikoissa, kuten pesukoneen takana tai sohvan sisällä. Ei kuitenkaan mennyt montaakaan päivää, kun uteliaat pikkusilmät alkoivat tarkastella uutta ympäristöään kiinnostuneena, eivätkä sijaisperheenjäsenten lähestyvät kädetkään enää pelottaneet. Aika pian Merit hoksasi, että rapsutukset ovatkin ihan parasta!

Merit on nyt ollut sijaiskodissaan kuukauden, ja hänestä on kuoriutunut leikkisä ja hellyyttä kaipaava pikku tyttökissa, joka kömpii sijaisäitinsä viereen kehräämään yöksi ja kiehnää jaloissa etenkin aamuisin ja ruoka-aikaan. Ihan syliin asti Merit ei ole vielä uskaltanut tulla, mutta muuten pitää vieressä pötköttämisestä ja läheisyydestä. Rohkaistuttuaan Meritistä on paljastunut myös sen seikkailullisempi puoli, sillä sen lempipuuhaa on erilaisten lelujen jahtaaminen, maailmanmenon tarkastelu ikkunasta ja korkeisiin paikkoihin kiipeäminen. Uudessa kodissa olisikin hyvä olla mahdollisimman paljon virikkeitä uteliaalle neidille.

Koska Meritin hampaista ei ole huolehdittu aiemmin, ne täytyi valitettavasti kaikki poistaa eläinlääkärissä. Se ei kuitenkaan ole Meritin menoa hidastanut, ja ruokakin maistuu hyvän ruokahalun omaavalle katille entisen malliin. Kovat ja rouskuvat välipalat ovat kuitenkin nyt kiellettyjen ruokien listalla. Koska Meritillä on huonoja kokemuksia yhteiselosta muiden kissojen kanssa, luovutetaan se uuteen kotiin ainoaksi kissaksi tai tapauskohtaisesti rauhallisen ja ystävällisen tyttökissan kaveriksi.