Mentula (nyk. Wili)

Lisätty sivulle: 2015-10-23

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Mentula (nyk. Wili)
22.12.2015 Mentula sai kodin Vantaalta Wiin ja kahden muun kissan sekä koiran kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

20.3.2016 Reilu kolme kuukautta on kulunut siitä kun pieni Mentula nykyinen Wili muutti ikiomaan kotiinsa. Yhteiselo on sujunut erittäin hyvin alusta asti ja Wili sopeutui hyvin nopeasti uusiin kissa sisaruksiin sekä perheen arkeen. Kissa sisarukset opettivat alussa kodin järjestyssääntöjä, mitkä Wili omaksui nopeasti. Pieni kissa herra on luonteeltaan kiltti, terhakka ja hyväkäytöksinen sekä hauska ja valloittava persoona. Wili juttelee, kehrää ja kurnuttaa lähes koko ajan ja osallistuu kaikkeen perheen toimintaan yksin tai yhdessä muiden kissojen kanssa. Viihtyy myös pieniä hetkiä sylissä, mutta mikään sylikissa ei kuitenkaan vielä ole. Wili on ollut terve ja ruokahalu on ollut MAHTAVA. Wilille maistuu kaikki ruoat niin märkä kuin kuiva ruoatkin ja se ei ole enää nirso millekkään ruoalle. Raakaliha on tajutonta herkkua.

Perheen kolliin Thomakseen on syntynyt kiinteä ja läheinen suhde. Vaikka touhutaan ja leikitään myös kissa neitien kanssa niin ihan lempi puuhaa on painia ja touhuta Thomaksen kanssa. Thomas myös hoitaa ja huolehtii Wiliä erityisen paljon ja selkeästi niillä on omat kollien juttunsa. Wili suorastaan rakastaa olla ulkona tarhassa ja valjaissa. Aivan mahtavaa on ollut kun pieni kissa herra on saanut pöyhiä lunta ympäriinsä. Ulkotarhassa Wili viettäisi mielellään vaikka koko päivän. Valjaissa käveleminen onnistuu myös todella hyvin eikä ulkomaailma tunnu kovin pelottavalta. Nämä ihanat neljä karvapalloa tulevat hyvin keskenään toimeen. Wili oli erittäin tervetullut lisä meidän eläinperheeseen. Wili on lumonnut meidät Valloittavalla Persoonallaan ja on Upea kollin alku ja selkeästi tuonut iloa ja väriä myös Thomas kollin elämään.

30.12.2015 Kiitos ihanasta kissasta ja tässä kuulumisia kodista: Mentulan nykyisen Wilin ensimmäiset viikot ovat sujuneet uudessa kodissa oikein hyvin. Ensimmäinen vuorokausi meni omassa huoneessa piileskellessä nojatuolin alla, mutta Wili otti nopeasti kontaktin meihin ihmisiin. Wili kehräsi ja puski meitä kovasti sekä keikisteli lattialla jalkojen juuressa. Wili hyppäsi myös isännän olkapäälle missä viihtyi hetken aikaa. Pieni kissaherra on alkanut viihtymään myös sylissä pieniä hetkiä.

Perheen kissoja totuteltiin toisiinsa hissukseen ja Wilin päästyä “eristyksestä” omat kissat ottivat Wilin vastaan hyvin ja Fiia neiti tarjoutui heti leikkimään. Wili sen sijaan suhisi kaikille, läppäsi tassulla kaikkia naamalle ja puski omalla päällään niitä taaksepäin kuin härät härkätaistelussa. Wili onkin luonteikas, energinen ja rohkea kissaherran alku, joka sai talon omat kissat hieman hämilleen. Poika touhusikin ensimmäiset päivät yksikseen, mutta pikkuhiljaa alkoi hyväksymään perheen muut kissat (koirasta Wili ei välittänyt lainkaan). Sen jälkeen onkin ollut ilo katsella kun kaikki leikkivät ja touhuavat yhdessä ja juoksevat pitkin taloa niin että “hippulat vinkuvat”. Näyttää siltä, että sopeutuminen ikiomaan kotiin on alkanut hyvin.

Pikku herralle on myös selvästi alettu opettamaan kodin järjestyssääntöjä. Ruokahalu on ollut MAHTAVA ja ruoaksi on kelvannut lohi, kana, kuivat raksut sekä suuren suurena herrkkuna raaka liha.

Tarpeet ovat menneet myös oikeaan paikkaan. Wilillä on erittäin persoonallinen kehräysääni ja välillä tuntuu, että joukkoomme on muuttanut oopperalaulaja. Kotiimme on muuttanut aivan mahtavan terhakka, upea ja rohkea kollin alun, joka on jo luikerrellut itsensä meidän kaikkien sydämiin. Alla myös muutama kuva toivottavasti tulivat perille. Terveisin Wilin perhe et Company

***

Leikattu urospentu, synt. 7/2015, kotihoidossa Vantaalla.

19.12.2015 Mentulalla olisi hätä löytää koti, sillä kotihoitopaikan oma rauhallinen uroskissa stressaa ja piileskelee Mentulan rajuja leikkejä. Mentulan kodissa tulisi olla toinen nuori ja yhtä energinen poikakissa leikkikaverina, joka pärjäisi mukana tämän hyvin energisen pojan leikeissä.

3.12.2015 Lisätty suloiselle Mentulalle kehräysvideo. Mentulalla on todella persoonallinen kehräysääni!

22.11.2015 Lisätty Mentulalle leikkivideo! Mentulalla olisi jo kiire löytää oma koti, jossa sillä olisi energinen kollikaveri leikkiseurana. Lapsiperheeseen Mentulaa ei suositella rajujen leikkiensä vuoksi.

21.11.2015 Lisätty Mentulalle kuulumisia ja kuvia. Reipas ja leikkisä pakkaus tämä poika! Sylissä ei viihdy juuri yhtään, on mukavampaa riehua ympäriinsä. Kehräysääni on edelleen yhtä persoonallinen, ja se ääni kuuluu! Mentula tarvitsee ehdottomasti kissakaverin kenen kanssa painia ja ottaa juoksukisoja. Myös kiipeily on erittäin mieluisa harrastus. Ruuan suhteen Mentula on nirso. Keitetty broileri, eläimille tarkoitetut pakastekuutiot (broileri, kalkkuna ja lohi) maistuvat hyvin, mutta kissan märkäruokaa ei suostu syömään.

23.10.2015 Mentula saapui Juvalta Vantaalle kotihoitoon viikko sitten. Se sai nimensä pienelle kissalle ison ja lihaksikkaan olemuksensa johdosta. Kotihoitoon tullessaan Mentula oli arka, ja äkkinäiset liikkeet olivat pelottavia. Muutaman päivän päästä oli kotihoitaja jo kiva täti ja Mentula antoi silittää ja rapsutella. Päivä päivältä reipastuminen on edenny ja tänään Mentula pääsi pois hoitohuoneesta ihmettelemään perheen touhuja. Sen jälkeen menoa on riittänyt! Koirakin on oikein kiva kaveri, ja perheen lapset ovat tulleet tutuksi. Mentulalla on hyvin persoonallinen kehräysääni, johon ei voi olla ihastumatta. Ruuan suhteen Mentula on aika nirso. Parhaiten tähän mennessä on maistunut keitetty broileri. Mentula etsii kotia, jossa on toinen uroskissa leikkikaverina.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.