Menninkäinen

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Menninkäinen
1.4.2006 Menninkäinen sai yhteisen kodin Päivänsäteen kanssa Vantaalta.

***

Kuulumisia kodista:

26.6.2006 Kisulit voivat hyvin. Ostettiin valjaat, että päästäisiin ulkoilemaan, mutta eipä anna kumpikaan laittaa päälle, pitää vielä yrittää jos onnistuisi. Menninkäinen tykkää nukkua kesäkuumalla viileässä lavuaarissa :) Päivänsäde on tullut jo rohkeammaksi, vieraita juoksee vielä sohvan taakse karkuun mutta tulee sieltäkin nuuskimaan uusia ihmisiä. Menninkäinen on varsinainen hurmuri, tulee aina ovelle asti vastaan kun sieltä joku tulee.

Öisin on edelleen railakasta menoa kun leikkivät keskenään, Menninkäinen tykkää syödä varpaita ja tulee aina iltaisin viereen nukkumaan. Tyytyväisiä kisuja tuntuu olevan. Terveisin: Päivänsäde ja Menninkäinen + omistajat

****

LEIKATTU UROS, maaliskuussa 2006 noin 11 kk

Komea kokomusta kolli, Menninkäinen, saapui Tallinnasta Helsinkiin kotihoitoon 5.3.2006. Ikää sillä on nyt noin 11kk. Se on kastroitu ja fel- ja fiv-testattu ja tehty pikasienitesti. Se on samassa hoitopaikassa Päivänsäde- ja Milli-tyttöjen kanssa. Rohkea, sosiaalinen poika, joka jo heti kotihoitopaikkaan tullessaan antoi silittää itseään, nuuski joka nurkan naukuen, söi vatsansa kylläkseen ja alkoi leikkiä leluhiirellä. Ilmeisesti kova poika juttelemaan. Kolli on löytynyt Tallinnasta kadulta, ollut ensin Tallinnassa kotihoidossa pari kuukautta.