Melodia (nyk. Melody)

Lisätty sivulle: 2014-11-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Melodia (nyk. Melody)
Melodia muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

30.12.2017 Melody on ollut meillä nyt jo kolme vuotta. Tässä hänen terveisensä Rekku-Rescuelle kuvien kera:)

“Olemme asustelleet nyt reilun vuoden uudessa kodissamme Espoossa. Täällä on iso aidattu takapiha, jossa vietämme vuotta vanhemman “isosiskoni” Luckyn kanssa paljon aikaa kesäisin. Täällä on kaikenlaisia pörriäisiä ja oravia!

Osaamme myös käydä nykyään wc-pytyllä tekemässä asiamme. Iskämme taitaa olla tyytyväinen, ettei joudu kantamaan enää hiekkaa kaupasta. Minun tehtäväni on vain ilmoittaa milloin vessan saa käydä vetämässä.

Olen edelleen kovin leikkisä. Olen lelujeni suhteen kyllä kovin valikoiva. Hyväksyn vain tietynlaiset pörröpallot, joita minulle pitää heittää, jotta voin noutaa ne ja palauttaa iskälle. Tämä on suosikkipuuhaani. Masennun jos pallot pyörivät sohvan alle, enkä saa niitä. Tämän vuoksi minulla on 9 samanlaista varalla, sillä jostain syystä saan ne aina lipsahtamaan sinne sohvan takanurkkaan… hups.

Nukun Luckyn kanssa omistajieni sängyssä. Iskä valittaa aina aamuisin ettei tunne jalkojaan kun olemme nukkuneet niiden päällä. Mutta kun siinä on niin hyvä paikka! Siskoni Luckyn kanssa olemme lähentyneet ja juoksemmekin usein ympyrää pitkin taloa, yleensä Lucky edellä karkuun..

Minusta tuntuu että minua rakastetaan täällä kovin paljon ja haluankin paljon haleja ja suukkoja koko ajan! Niin, ja haluan että pörröpalloani heitellään. Muuta en juuri vaadi :)”

Terveisin Melody (Melodia) 3-vee, pentuna pelastettu. (Ja Melodyn iskä Juha)

3.1.2015 Hei Rekku Rescuen väki! Olen asustellut nyt reilun viikon täällä uudessa kodissani Helsingissä. Olen kovin tyytyväinen uuteen kotiini ja kehräilenkin kovin uuden isäntäni kainalossa. Minua kutsutaan täällä Melodyksi, sillä kanssani asustelee myös minua vuoden verran vanhempi Lucky-neiti. Aluksi vietin neljä päivää yksikseni iskäni kanssa, me leikimme paljon ja tutustuimme toisiimme. Täällä on myös hieno kaksimetrinen akvaario, jonka edessä voisin istua tuntikausia. Yhtään kalaa en ole kyllä saanut pyydystettyä, luulen että niitä ei olekaan tarkoitettu syötäviksi. Yöni nukun iskän sängyn vieressä villapaidan päällä, jonka kuulemma saan ihan ikiomakseni.

Luckyn tullessa takaisin kotiin jouduimme aluksi elämään pari päivää eri huoneissa. Näin kuitenkin lasioven läpi millainen kaveri minulle tuotiin. Lucky oli lomallaan iskän vanhempien luona saanut vähän liikaa joulukinkkua ja joutuikin dieetille heti palattuaan. Minua ei haittaa- se tarkoittaa enemmän ruokaa minulle! :) Kun vihdoin pääsimme näkemään toisemme, Lucky taisi vähän jännittää. Ainakin se pötki pakoon aina kun yritin mennä moikkaamaan. Iskä leikki meidän molempien kanssa tiiviisti, ja jossakin leikin tiimellyksessä se Lucky sitten varmaan tajusinkin että olen ihan kiva kaveri. Ja samana iltana leikimme yhdessä “hyppää kaikkien tuolien yli”-leikkiä, josta iskä ei jostain kumman syystäkauheasti innostunut. Leikimme myös laatikkoleikkiä, jossa vuorotellen menimme laatikon sisään, toinen hyppäsi sen päälle ja sitten yritimme arvailla kuka laatikossa oli. Iskän mielestä tämä oli ihan hulvatonta.

Söimme heti viereisiltä astioilta ja käytimme samaa vessaa. Meillä on täällä ihan mukava pieni perhe! Lucky kuulemma nukkuu isän kanssa sängyssä, joten katsotaan nyt miten jatkossa asiat menevät, mahtuuhan tälle villapaidalle toinenkin kisuli. No, ainakin sitten kun Lucky on laihtunut takaisin entiseen kokoonsa..

Iskä käski vielä sanomaan, että olen maailman ihanin kissanpentu. Siitäkin huolimatta, että saatan vahingossa eksyä ruokapöydälle. Tässä taloudessa sellainen ei ole kuulemma sallittua. Hassu paikka. Olen kovin haluttu ja rakastettu ja tykkään kaikista ihmisistä, jotka ovat minua käyneet katsomassa. Kiitos kun järjestitte minulle kodin <3 Ohessa vielä kuvia minusta ja Luckysta.
Lämpimin terveisin, Melody. (iskä-Juha ja Lucky heippaavat myös)

***

Leikattu urospentu, luovutus aikaisintaan 24.11. (s. 8/2014). Kotihoidossa Vantaalla.

19.11.2014 Melodia on pieni ja sievä tyttöpentu, joka kaipaa kotia, jossa sille annetaan paljon rakkautta ja silityksiä. Melodian mielipuuhiin kuuluu leikkiminen veljiensä kanssa, ja hän pitää myös kaikenlaisten roikkuvien narunpätkien ja lelujen riipimisestä ja jahtaamisesta.

Matami Tupsutassun pennut Mortimer, Maximo, Morse ja Melodia etsivät kotia jossa heillä olisi kissaseuraa, joko niin että kotona on jo kissa tai sitten yhdessä sisaruksen kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.