Melli

23.04.2014

Alkuperä: Suomi

Melli on pieni pörheä ja supersuloinen energiapakkaus, joka rakastaa leikkiä, ruokaa ja rapsutuksia.  Melli etsii yhteistä kotia veljensä Hermannin kanssa.

6.4.2020

Melli saapui Rekuille veljensä Hermannin kanssa, kun sisarusten edellisessä kodissa puhkesi yllättäen allergia. He etsivätkin nyt uutta loppuelämän kotia yhdessä. Mellistä on sijaiskodissa alun jännityksen jälkeen kuoriutunut hyvin seurallinen tyttö. Hän tulee usein ihmiskämppisten seuraan hengailemaan ja välillä hyppää jopa syliinkin. Vessassakaan ei kenenkään tarvitse potea yksinäisyyttä, sillä Melli on sielläkin seurana.

Melli on sisäsiisti ja hyväkäytöksinen. Kynnet teroitetaan lähinnä kiipeilypuihin, mutta välillä saa sohvakin on saanut osansa. Mellin upea turkki kaipaa välillä harjaamista, joka sekin onnistuu mainiosti, kunhan harja ei ole metallinen tai liian tiheä. Välillä tämän prinsessan pitkähköjä villahousukarvoja tulee ihmispalvelijan siistiä wc-käyntien jälkeen pienillä saksien liikkeellä.  Lääkkeiden otto on onnistunut mainiosti, kun ne on murskattu herkkujen sekaan. Imuri jännittää vielä kovasti.

Mellin hengitys rahisee hieman, varsinkin vauhdikkaidenleikkien jälkeen mutta eläinlääkärin mukaan keuhkokuvissa ei ole näkynyt mitään epätavallista. Tämä tyttö on melko kaikkiruokainen, vain yksi ruokalaatu on jäänyt sijaiskodissa lautaselle. Lempileikkeihin kuuluvat perässävedettävien lelujen ja pienen punaisen pisteen metsästäminen ja rallit velipojan kanssa ympäri asuntoa. Melli jää usein samalla lelulla leikkiessä kookkaamman veljensä jalkoihin, joten tulevassa kodissa pitäisi olla aikaa leikittää molempia sisaruksia välillä yhdessä, välillä erikseen.

Melli on asunut vain aikuisten ihmiskämppisten ja veljensä kanssa, joten suhtautuminen pieniin lapsiin ei ole tiedossa. Melli sijoitetaankin veljensä kanssa mieluiten kotiin, jossa ei ole pieniä lapsia, ja riittää aikaa ja energiaa tämän pienen energiapakkauksen kanssa touhuamiseen.