Melli (nyk. Riepu)

Lisätty sivulle: 2010-09-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Melli (nyk. Riepu)
3.12.2012 Melli muutti uuteen kotiin.

***

Leikattu naaras, aikuinen, pääkaupunkiseudulla

17.7.2012 Melli joutuu etsimään uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Lisätietoja tulossa.

Kodinvaihtajakissan kulukorvaus on 60€.

***

3.12.2010 Melli muutti omaan kotiin Vantaalle.

***

NAARAS, noin 4kk (lokakuun loppupuolella 2010) Helsingissä

26.10.2010 Missä olisi ihanalle Mellille oma koti? Kotihoitaja kertoo että Melli on reipastuntu ihan hurjasti ja siitä on tullut oikein seurallinen seurallinen sylivauva. Aivan ihana!

12.10.2010 Melli on hyvin pienikokoinen ujo pallero, jonka kehitys on ollut reilussa viikossa todella huimaa. Aluksi neito vetäytyi piiloon sähisemään hoitotädille, mutta sinnikkäät yritykset ja sylittelyt ovat alkaneet tuottaa tulosta. Hetken päästä hän tuli tarkkailemaan pienen matkan päähän ja sitten jo rohkaistui lähelle. Aivan kuin hän olisi päättänyt, että ”okei sä ootkin hyvä tyyppi, voin mä sua puskea ja leikkiä sun kanssa.” Nykyisin ollaankin siinä tilanteessa, että saa koskea, kunhan lähestyy rauhallisesti. Palkaksi saa puskemistä, kiehnäämistä ja käden nuolaisuja. Melli ei enää vetäydy asunnossa piiloon, vaan köllöttelee reteästi keskellä olohuonetta tai riekkuu ympäriinsä äännehtien. Koirakin on jo kaveri ja saa olla lähellä sekä haistella. Myös herkut neito tulee tomerana hakemaan, ja kun ne loppuu hän luo ihmiseen söpöimmän katseensa sekä kierähtää viehkeästi pyytäen lisää – ”KurRr.” Melli on saanut paljon sylihoitoa ja pienen alkujännityksen jälkeen jää ihan mielellään syliin nukkumaan. Hoitotäti luuli, että tämä palleroinen ei osaa kehrätä, kunnes yhtäkkiä alkoikin kuulumaan pienelle tytölle liki sopimatonta hyvin möreää kehräystä.

Melliä voisi varmasti parhaiten kuvailla sanoilla hidas-Diesel. Kun sisko on heti silmät auki saatuaan kehräämässä ja maukumassa aamupalaa, niin Melli kömpii venytellen ja haukotellen punkastaan ja istahtaa silmät sikkaralla ja karvat pöllyssä miettimään, että joko on aamu. Pienen hehkuttelun jälkeen alkaa tomerana touhuamaan ja leikkimään.

Tämä pikku-Diesel soveltunee parhaiten rauhalliseen kotiin, jossa ei ole aivan pieniä lapsia. Voihan kuitenkin olla, että toisen viikon jälkeen tilanne on aivan toinen, sen verran huimaa vauhtia hän reipastuu! Melliä on arkuudesta huolimatta erittäin helppo käsitellä ja kokematon hoitotäti saa helposti silmätipatkin laitetuksi. Mellistä kehittyy varmasti reipas sekä tomera pikku-neiti ajan kanssa. Tähän maitovatiin dipattuun raita-palleroiseen saa tulla ihastumaan kotihoitopaikkaan, erikseen sovittuna ajankohtana.

5.10.2010 Mokka ja Melli siirtyivät viime viikolla uuteen hoitopaikkaan tottumaan kotielämään pienemmissä piireissä. Uudessakin kotihoitopaikassa on koira jonka kanssa kaksikko on tullut heti alusta asti hyvin juttuun.

Kotihoitaja kertoo: Tytöt voi hyvin ja reipastuvat hetki hetkeltä enemmän. Ruoka maistuu ja kakkaa tulee. :-) Mokka vaikuttaa hyvinkin uteliaalta ja äänekkäältä. Tänään on ollut havaittavissa puskemista ja kehräämistä. Tai hän kehräsi mieheni sylissä heti ensimmäisenä iltana…. :-) Melli on selkeästi arempi ja varautunut. Välillä kuitenkin rötköttää sylissä rentona ja korvatkin nousee pystyyn. Tytöt ovat saaneet asumuksekseen alakerran ison vessan. Ovea pidetään paljon auki, ja saavat tulla pois halutessaan ja ovatkin käyneet tutkimusreissuilla yläkertaa myöten. Eivät ole tänne kämppään vielä kadonneet. Yllättävän reippaasti tepastelevat ja Edi-koira saa Mokalta kiehnausta osakseen. Kovin ovat toisistaan riippuvaisia ja kutsuvat toisen heti lähelle jos kaveri katoaa johonkin.

Hoitotäti on oppinut tässä, että ei kannata istuttaa heinää suureen astiaan. Kuten yhdestä kuvastakin näkyy Melli on ottanut sen omaksi Eko-pedikseen.

15.9.2010 Sisarukset Mokka, Marmeladi ja Melli etsivät omaa kotia joko yhdessä tai erikseen. Pennut ovat vielä vähän ujoja, mutta eivät mitenkään agressiivisia ja ovat kehittyneet pari viikon aikana hoitopaikassa hienosti. Pennut leikkivät mieluusti muiden kissojen kanssa, joten olisi kiva jos tytöt pääsisivät kaverin kanssa omaan kotiin ellei kodissa ole jo valmiiksi kissakaveria odottamassa.

KULUKORVAUS Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.