Melker (nyk. Rokki)

Lisätty sivulle: 2012-03-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Melker (nyk. Rokki)
7.7.2012 MELKER MUUTTI ROLLE-KISSAN KAVERIKSI VANTAALLE

****

LEIKATTU UROS, noin 1v. (maaliskuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

14.6.2012 Melkerin veli Malkolm ja äitikissa Aada-Maria ovat jo löytäneet kodit. Nyt olisi komealle Melkerillekin jo korkea aika löytää se oma rakastava koti! Kotihoitajan loma kolkuttelee ovelle, ja olisi mahtavaa, että Melkerille löytyisi koti ennen sitä.

4.6.2012 Lisätty komeasta kollista uusia kuvia :) Lisää Melkeristä voi lukea keskustelupalstalla.

13.5.2012 Melker ja Malkolm lähtisivät mieluusti yhteiseen kotiin, ellei sitten jossain olisi jo seuraa kaipaileva kissa odottamassa… Molemmat herrat ovat kiltteja ja leikkisiä, kaikenkaikkiaan helppoja hoidettavia ja nyt alkukankeudesta selvittyään tulevat vieraidenkin rapsuteltavaksi.

Melker ei ole toisten kissojen kanssa pätkääkään dominoiva mutta leikkii välillä aika ronskein ottein, mikä ainakin hoitopaikassa kämppiksenä majailevaa ujoa tyttökissaa vähän pelottaa. Malkolm-veljen kanssa painimatsit sen sijaan sujuvat mallikkaasti, eli kunhan tuleva kaveri ei mikään hirveä hissukka ole niin luulisi yhteisen sävelen löytyvän. :)

6.5.2012 Lisätty kuvia Melkeristä, joka on taas ottanut aimo harppauksen eteenpäin rohkeudessa.

10.4.2012 Melker on reipastunut hurjasti. Ojennettu käsi on aluksi vähän vielä pelottava, mutta kun poika uskaltautuu rapsutusetäisyydelle alkaa hurja hurina. Huiska- ja naruleluja Melker pyydystää mielellään, ja moisen kiinni saadessaan Melker kuljettaa sen ylpeästi omalle makuupaikalleen. Usein hoitohuoneeseen mennessä kaikki lelut ovatkin kasaantuneet Melkerin ympärille…

Myöskin totuttelu normaalimpaan hiekkalaatikontäytteeseen on hyvällä mallilla. Edelleenkin tarpeet tehdään aina laatikkoon, mutta ainakaan toistaiseksi en ole Melkeriä yllättänyt normaalilla hiekalla varustetun hiekkiksen sisältä. Sensijaan Toa-Lätt-paperipelletit kelpaavat hienosti.

18.3.2012 Solakat, melkein kokomustat veljekset Malkolm ja Melker saapuivat jonkin aikaa sitten yhdistyksen hoiviin yhdessä Aada-Maria-emonsa kanssa. Pojat ovat noin vuoden ikäisiä, Malkolmilla on pieni valkoinen laikku kaulassa ja Melkerillä valkoista kaulassa ja alavatsassa. Uusi paikka ja vieraat ihmiset ovat poikien mielestä vielä vähän pelottavia, ja välillä niille pitää pikkasen suhahtaa. Kuitenkin syliin otettaessa pojat käpertyvät nätisti kerälle ja kynsien leikkaaminen ja matolääkkeen anto sujuu helposti.

Malkolm on veljeään pikkasen rohkeampi ja tulee hetken mietittyään omatoimisesti hakemaan silityksiä, välillä jopa kellahtaa kyljelleen rapsuteltaessa. Melker sen sijaan ei ihan vielä ymmärrä ihmisten ihanuutta – paitsi silloin kun tarjolla on namia ;)

Veljekset etsivät ensisijaisesti kotia toisen kissan kaverina. Ne pitävät kovasti toisistaan ja yhteistä kotia voisi harkita, mutta ainakin toistaiseksi ovat sen verran ujoja ja varovaisia että reippaamman kissan seura voisi olla parempi vaihtoehto. Tällä hetkellä tyypit ovat ikäisekseen aika rauhallisia, mutta luulisin että ajan myötä leikkisämpikin puoli molemmista löytyy…

Edellisessä elämässä tällä kolmikolla on ilmeisesti ollut käytössä hiekkiksen kuivikkeena revityt sanomalehdet. Aada-Marialle ja Malkolmille siirtyminen normaaliin kissanhiekkaan ei tuottanut ongelmia, mutta Melkerin pelättiin jo olevan täysin ei-sisäsiisti ennenkuin yhteen laatikkoon kokeiltiin paperia. Sen jälkeen hutituotoksia ei ole tullut, ja sanomalehtien joukkoon on nyt sekoitettu paperipellettejä. Tarkoituksena onkin pikkuhiljaa lisätä pellettien osuutta hiekkalaatikossa jotta saadaan tästäkin pojasta helppohoitoinen lemmikki.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.