Melitta

2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

13.2.2021 Melitta muutti kaverinsa Melyan kanssa omaan kotiin Tampereelle.

11.3.2021 Kuulumisia kodista:

Kissojen kanssa menee hyvin. Melya on kaksikosta rohkeampi ja on jo täysin kotiutunut. Nukkuu yöt sänkyni vieressä tuolillani ja leikkiessään näyttää matoille kuka on pomo. Antaa ottaa syliin ja nauttii maharapsuista. Kynsien leikkaaminen onnistuu.

Melitalla kesti kauemmin uskaltautua piilosta pois ja syömisen kanssa oli alkuun haasteita. Nyt on jo kotiin tullessa esillä ja ruoka-aikaan pyörii jaloissa, leikkii ja ottaa puskien vastaan rapsutuksia. Kuitenkin vielä hiukan varautunut, ja viihtyy edelleen mm. sängyn alla. Rapsutuksetkin tuntuvat kelpaavan parhaiten “suojassa”, esim. pöydän/tuolin alla. Muutaman kynnen on antanut leikata rapsuttelun ohessa, syliin ei uskalla tulla. Olen tätä kuitenkin harjoitellut herkkupalojen kanssa ja nyt onnistuu jo ilmaan nostaminen hetkellisesti.

***

Reipas Melitta voisi muuttaa omaan kotiin Melyan kanssa, tai sitten itsekseen, jos kotona on jo toinen kiltti tyttökissa vailla kaveria.

14.1.2021

Melitta on syntynyt kissapopulaatioon arviolta vuonna 2018, joten hän onkin kissa parhaassa iässä. Alun arkuus on sijaiskodissa voitettu ja kaiken alta on kuoriutunut oikein seurallinen, rapsuttelua rakastava, kehrääväinen kissaneito. Melitta on Rekuilla asunut samassa sijaiskodissa samasta populaatiosta saapuneen Melyan kanssa ja tytöt ovat viihtyneet toistensa seurassa. Melitta saattaa jopa olla Melyan äiti.

Melitta on kaksikosta aavistuksen suurempi ja varsinainen säärten lämmittäjä, tyttö kun kieppuisi jalkojen juuressa vaikka koko päivän. Rapsutukset on parasta IKINÄ ja syliinkin saa nostella. Kuten ystävänsä, myös Melitta tykkää leikkiä erilaisilla huiskilla ja onkin nopeasti tutkimassa uusia huisputtimia häntä viehkeästi notkuen. Tämä tyttö on helppo nähdä oman ihmisensä vieressä nukkumassa ja rapsutuksia kerjäämässä, niitä kun ei vaan saa ikinä tarpeeksi.

Tytöt etsisivät mieluusti omaa yhteistä kotia, tai sitten uusissa kodeissa olisi oltava rauhalliset ja kiltit kissakaverit valmiina. Koviin painileikkeihin nämä neidit eivät suostu, vaan leikit ovat aristokraattisen hienostuneita. Ihan pienten lasten perheeseen nämä eivät sovellu, sillä sen verran nämä tykkäävät rauhasta ja hiljaisuudesta. Sijaiskodissa on iso rauhallinen koira, joka tällä hetkellä tyttöjä ihmetyttää, mutta ei  enää niin hirveästi pelota. Rauhalliset koirat ovat siis ok ja oikealla tutustuttamisella varmasti myös ihan kivoja!

Melittalle on tehty paljon hammasremppaa ja hampaita onkin jäljellä enää 10 kappaletta. Varsinainen muumien noita siis kyseessä, punaisine turkkineen ja harvoine hampaineen! :D Hampaiden kunnosta täytyy jatkossakin pitää hyvä huoli ja isoja sitkeitä lihapaloja ei pysty syömään. Jauhelihat ja sosemaiset laadukkaat purkkiruuat maistuvat kuitenkin erittäin hyvin.

Uudessa kodissa voi alkuun esiintyä arkuutta, mutta se unohtuu nopeasti ruuan ja rapsujen myötä.