Melinda (nyk. Melli)

Lisätty sivulle: 2008-05-23

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Melinda (nyk. Melli)
11.9.2009 MELINDA JA BELINDA MUUTTIVAT OMAAN YHTEISEEN KOTIIN HELSINKIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

20.9.2009 Melinda ja Belinda, jotka nimesin uudelleen Melliksi ja Miss BeeBeeksi (jota kylläkin kutsun Missiksi) ovat asustelleet nyt reilun viikon luonani. Tyttöjen sopeutuminen uuteen ympäristöön on tapahtunut hurjaa vauhtia. Kaksikko löysi hyvän piilon naulakon alta, jossa maattiinkin sitten muutaman päivän ajan välillä vallan päällekkäin ja sieltä poistuttiin vain syömään ja hiekkalaatikolle. Silti jo ensimmäisenä aamuna Melli tuli kiehnäämään, kehräämään ja puskemaan jalkoihini. Melli on muutenkin reippaampi tästä kaksikosta.

Missi ei anna vieläkään silittää kunnolla, enkä halua pakottaa. Paljon Missi on jo päässyt eroon alun arkuudesta ja makoilee täällä pitkin lattioita eikä säikähdä aina, kun liikun asunnossa. Tytöt leikkivät mielellään ja paljon, keskenään ja minun kanssani. Usein, kun tulen töistä kotiin, ovat matot rullalla ja siitä tulee aina niin hyvä mieli: tytöt epäilemättä tuntevat olonsa kotoisaksi, kun painelevat ympäriinsä. Olen niin onnellinen, että tytöt saivat pysyä yhdessä sillä olen huomannut kuinka hyvin he viihtyvät yhdessä ja rohkaisevat toinen toistaan lähestymään minuakin. Pointsit Jaanalle, joka ei halunnut antaa tyttöjä eri koteihin! Nyt jo tuntuu kuin tytöt olisivat aina olleet täällä enkä ymmärrä, miten olen voinut elää ilman Melliä ja Missiä.

****

LEIKATTU NAARAS, noin 2v (syksyllä 2009)/Vantaalla

16.8.2009 Lisätty uusia sylikuvia.

11.8.2009 Melinda ja Belinda kävivät saamassa tehosterokotuksen. Lääkärireissu meni tosi hyvin, vaikka toki vähän jännittikin uudessa paikassa, mutta silloin oli hyvä turvata hoitotätiin ja rokotuksen jälkeen oli kiva livahtaa takaisin kuljetuskoppaan. Tämä kaksikko on kyllä kaikin puolin leppoista porukkaa, sillä vaikka jotkut asiat vähän pelottaakin niin koskaan ei pelkoa osoiteta agressiiviseti vaan ne “alistuvat kohtaloon” (eli tässä tapauksessa kuljetusboxiin menoon) ja luottavat ihmiseen.

24.4.2009 Lisätty uusia kuvia. Melindan ja Belindan lempipaikka on ollut koko kevään uuden kiipeilypuun yläpussukka, jossa tytöt ovat välillä keskenään ja välillä Melinda valtaa sen täysin itselleen. Nyt kun ilmat alkavat lämmetä niin tytöt tykkäävät köllötellä myös lasitetulla parvekkeella olevilla tasoilla. Meillä sanotaan yleisesti Melindaa “vessakissaksi” se on lempinimi ja juontaa juurensa siitä että Melinda haluaa yleensä aamulla juosta seuraksi vessaan ja pyörii&kehrää jaloissa:)

19.3.2009 Miten aika onkaan mennyt näin nopeasti, kissakaverukset Melinda ja Belinda ovat olleet meillä hoidossa jo melkein vuoden ja oma koti on edelleen etsinnässä. Kaksikko on sen verran kiintynyt toisiinsa että lähtisivät mieluusti yhdessä uuteen kotiin.

7.7.2008 Lisätty uusia kuvia.

3.7.2008 Melinda on kiinnostunut kaikesta uudesta. Se tykkää tuijotella akvaariokaloja pää kallellaan ja välillä täytyy tietysti tassulla koettaa, että eikö niitä saisi kiinni lasin läpi. :) Melinda tulee hienosti juttuun kaikkien meidän omien kissojen kanssa ja on ensimmäisenä innokkaasti jaloissa pyörimässä kun aamulla menee keittiöön. Uusia ihania kuvia Melindasta ja Belindasta on tulossa pian kunhan saan ne koneelle. :)

11.6.2008 Melinda ja Belinda ovat päässeet nyt tutustumaan meidän omiin koiriin ja kissoihin. Hyvin on mennyt ja vaikka tytöt välillä yksissä tuumiin liikkuvatkin niin voisivat varmaankin lähteä myös erikseen omiin koteihin jos tarjolla olisi mukavaa kissaseuraa. Vähän ovat vielä arkajalkoja, eli ihan silittelyasteella ei vielä olla, mutta kovasti ovat kiinnostuneita kaikesta mitä ympärillä tapahtuu ja varsinkin Melinda on heti jaloissa pyörimässä kun on ruokaa tarjolla. Melindalla puuttuu vasemmasta kosvasta pää, ihan kun se olisi siitä napsaistu pois? Luultavasti se on puuttunut siitä melkein koko sen iän, sillä mitään jälkeä tai arpea siinä ei varsinaisesti näy.

23.5.2008 Belinda ja Melinda odottavat omaa kotia hoitopaikassa.

15.5.2008: Nämä kaksi leikattu naarasta-kotikissaa- etsivät uutta kotia
koska ovat perhesyistä lopettamisen tai katulle hylkäämisen vaarassa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.