Meiju

Lisätty sivulle: 2014-06-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Meiju
1.8.2014 Meiju muutti omaan kotiin Vantaalle toisen kissan kaveriksi.

***

Leikattu naaraspentu. Luovutus heinäkuun lopulla. Kotihoidossa Helsingissä.

14.7.2014 Meijua ollaan menossa katsomaan. Tällä hetkellä emme ota vastaan lisää kyselyitä Meijusta.

30.6.2014 Meiju on leikkisä tyttöpentu, joka intoutuu sisarusten kanssa hurjaan hippaan ja painiin, mutta myös rauhoittuu välillä pohtimaan maailman menoa. Meiju on hieman ujo tyttö, mutta silittäessä hurinamoottori lähtee käyntiin samantien. Meiju osaa jo myös olennaisesti kissan elämään kuuluvan taidon – luettavan lehden päälle tullaan makaamaan heti kun mahdollista.

14.6.2014 Sisarukset Meiju, Kikka, Kuustonen ja Iso D siirtyivät yhdistykselle kotihoitoon kasvamaan ja etsimään koteja.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.