Mei

2-5v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Mei on pieni keijukaiskissa, joka etsii vauhdikasta nuorta leikkiseuraa ja omaa ymmärtäväistä ihmistä.

9.1.2019
Mei muutti Naantaliin riehumaan Onni ja Lola-kissojen kanssa.

24.12.2018
Mei on heittänyt kaiken arkailun ja ujostelun romukoppaan ja nykyään se onkin varsin salonkikelpoinen pikkukissa. Se nukkuu öisin vieressä, tykkää olla syliteltävänä ja iltaisin sohvalla se kömpii syliin nukkumaan.
Vieraitakaan ei enää ujostella, tosin heille ei välttämättä suoda silittelyaudiessia samantien.
Edelleen joskus ärsyyntyneenä se saattaa huitaista tassulla mutta useimmiten sekin tapahtuu ilman kynsiä. Samoin myös tuplasti isommat kissakaverit saattavat saada tassusta jos erehtyvät esim. samalle ruokakupille yhtäaikaa.

27.11.2018

Ulkonäöltään Mei muistuttaa jotain kissan ja pienen metsäneläimen välimuotoa. Kooltaan se vastaa pentua, mutta iältään se on arviolta nuori aikuinen. Hoitoon tullessaan pikkuäidillä oli mukanaan kolme pentua: BeiBei, Pöysti ja Basker. Vaikka Mei arasteli kovasti ihmistä, se hoiti pennut tunnollisesti luovutusikäisiksi.

Kun pennut muuttivat omiin koteihinsa, Mei on hiljalleen tottunut kotikissan elämään. Luonteeltaan se on hyvin leikkisä ja utelias. Mei tykkää rapsutuksista ja kaikenlaisista leluista ja leikeistä. Tosin välillä ihmisen käsi voi olla vielä hieman liian jännittävä ja silloin sitä pitää vähän huitaista tassulla. Tästä syystä Mei ei sovellu kotiin, jossa on pieniä lapsia.

Mei rakastaa sijaiskodin muita kissoja ja uudessa kodissa tulisikin olla vähintään yksi kissakaveri, jonka kanssa leikkiä rallileikkejä ja joka ei säikähdä, kun Mei tahtoo osoittaa hellyyttä puskemalla koko pikkuisen kehonsa voimalla.

Mei osaa käydä siististi laatikolla eikä ole ruuan suhteen ronkeli. Myös koppaan meneminen ja lääkkeen ottaminen sujuvat mallikkaasti.