Mei

2-5v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Vantaa (sijaiskodissa)

Mei on pieni keijukaiskissa, joka etsii vauhdikasta nuorta leikkiseuraa ja omaa ymmärtäväistä ihmistä.

27.11.2018

Ulkonäöltään Mei muistuttaa jotain kissan ja pienen metsäneläimen välimuotoa. Kooltaan se vastaa pentua, mutta iältään se on arviolta nuori aikuinen. Hoitoon tullessaan pikkuäidillä oli mukanaan kolme pentua: BeiBei, Pöysti ja Basker. Vaikka Mei arasteli kovasti ihmistä, se hoiti pennut tunnollisesti luovutusikäisiksi.

Kun pennut muuttivat omiin koteihinsa, Mei on hiljalleen tottunut kotikissan elämään. Luonteeltaan se on hyvin leikkisä ja utelias. Mei tykkää rapsutuksista ja kaikenlaisista leluista ja leikeistä. Tosin välillä ihmisen käsi voi olla vielä hieman liian jännittävä ja silloin sitä pitää vähän huitaista tassulla. Tästä syystä Mei ei sovellu kotiin, jossa on pieniä lapsia.

Mei rakastaa sijaiskodin muita kissoja ja uudessa kodissa tulisikin olla vähintään yksi kissakaveri, jonka kanssa leikkiä rallileikkejä ja joka ei säikähdä, kun Mei tahtoo osoittaa hellyyttä puskemalla koko pikkuisen kehonsa voimalla.

Mei osaa käydä siististi laatikolla eikä ole ruuan suhteen ronkeli. Myös koppaan meneminen ja lääkkeen ottaminen sujuvat mallikkaasti.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Sonja / 050 346 6550

Soittoajat: ke/la 20-21

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Mei

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.