Mehmed Mou

Lisätty sivulle: 2008-04-20

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Mehmed Mou
7.5.2008 MEHMED MOU SAI KODIN PARAISILTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

2.6.2008 Mou on fantastinen! Pari ensimmäistä päivää ujosteltiin ja öisin huudetiin naapureillekin tiedoksi, että taloon on tullut uusi asukas- Mou! Mou! ja Mjäu! Annoin kisun rauhassa tottua uuteen kotiin, eli en tunkeillut. Ja ilmeisesti tein oikein! Mister Mou tuli itse pyytämään silittämistä ja rupesi heti kehräämään! Täksi päiväksi on tilanne sellainen: leikitään, kehrätään ja syödään yhdessä. Kaunis vihreäsilmäinen tiikeri on unohtanut ujouden ja leikkimielisempaa kissaa en ole elämäni aikana nähnyt! Olen todella iloinen, että se on just Hän, kuka muutti luokseni! Kiitoksia teille paljon! Lähetän lähiaikoina myös kuvia, olen ottanut upeita otoksia Mousta! Ystävällisin terveisin, Eva

****

20.4.2008 Turussa hoidossa. Ikä n. 10 kk. Porista sisarustensa (Muhammad Hali ja Monalisa) kanssa yhdistykselle kotia etsimään matkannut Mehmed Mou on jonkin verran veljeään Halia arempi. Vaikka poika vielä ihmistä hieman ujosteleekin, on se kuitenkin utelias ja helposti houkuteltavissa erilaisiin leikkeihin. Erityisesti höyhenhuiskujen kanssa puuhastelu on Moun lempi puuhaa. Mou omaa tosi kauniin harmaankirjavan turkin, jossa on joukossa aavistus kerman sävyä. Sen silmät ovat erikoisen vihreät mustin rajauksin. Mou-poika syö hyvin ja on sisäsiisti. Tulee hyvin toimeen muiden kisujen ja erityisesti veljensä Halin kanssa. Rokotettu, loishäädetty ja madotettu normaaliin tapaan.

Kotia etsivät Muhammad Hali, Mehmed Mou sekä Nikodemus ovat samasta pentueesta. Ainoliisa ja Monalisa ovat poikien isosiskoja, tytöt keskenään samasta pentueesta. Kissat ovat syntyneet vahinkopentuina, niiden emo on kadonnut. Lapset on nyt leikattu, niille ei vahinkopentuja synny.