Mega (nyk. Chibi chibi)

Lisätty sivulle: 2014-09-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Mega (nyk. Chibi chibi)
12.10.2014 Mega ja Gepsi saivat yhteisen kodin Vantaalta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

13.11.2014 Molemmat kisut on ollut meillä reilun kuukauden. Ekaksi annettiin molemmille uudet nimet eli Gepsi on nyt Uta chan ja Mega on Chibi chibi. Uta chan on ollut alusta asti todella ystävällinen ja toki tottunut meihin ja kotiimme. Chibi chibi on ollut sen sijaan tosi arka. Sitä oli hankala koskea, mutta hänkin on pikkuhiljaa tottunut meihin, ja nyt me voidaan silittää häntä. Molemmat kisut juoksentelee yhdessä iltaisin, ja sitä on hauska katsella.

***

Leikattu urospentu. Synt. noin 14.6. Kotihoidossa Vantaalla

29.9.2014 Mega ja sisarukset ovat pentuenergiaa pursuava poppoo, vauhtia näiltä pennuilta ei puutu ja leikkiä keksitään kaikella mikä on tassujen ulottuvilla. Reipas kissakaveri olisi hyvä juttu, jospa seura opettaisi näitä vipeltäjiä välillä myös hiljentämään vauhtia ja tulemaan vaikka rapsutuksille, tällä hetkellä sisarukset keskittyvät ihmisen huomion sijasta toistensa kanssa telmimiseen. Aivan pienten lasten perheeseen pennut eivät sovi varovaisen luonteensa takia.

14.9.2014 Gepsi ja pennut siirtyivät uuteen hoitopaikkaan.

10.9.2014 Mega on pennuista vanhin ja isoin. Megaa ujostuttaa ihmisen kosketus, mutta jää kumminkin paikoilleen ottamaan silitykset vastaan. Mega makoilee usein sijaisemonsa Gepsin kanssa kahden lipaston päällä eikä niin paljon peuhaa muiden pentujen kanssa.

Ujoutensa vuoksi Mega ei sovellu pienten lasten perheeseen. Megan kodissa pitää myös olla reipas kissakaveri seurana.

Gepsi saapui hoitopaikkaan 4.8. kuuden ottopennun Multi, Mysse, Mega, Miitti, Mysti ja Tradi kanssa. Kaikki pennut eivät ole sisaruksia keskenään, mutta ovat lähtöisin Satakunnasta saman talon pihapiiristä, jossa kissojen pito oli riistäytynyt käsistä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.