Meeruska

Lisätty sivulle: 2007-01-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Meeruska
22.3.2007 MEERUSKA PÄÄSI OMAAN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

31.5.2008 Hei! Eli nyt lapsukaiset ovat olleet jo yli vuoden täällä ja edistystä on tapahtunut niin paljon ettei samoiksi arkajaloiksi uskoisi.

Mussukka on ryhtynyt oikein kainalokissaksi ja nuolee aamuisin naaman ja kainalot :) Herra on myös päättänyt opetella kävelemään pelkillä takajaloilla ja viimeaikoina on myös puhetta alkanut keelemaan vaikka kolliksi on kyllä aika hentoinen ääni.. Ihana herrasmies, mitä nyt vatsa temppuilee, eläinlääkäri totesi että mahdollisesti loiset pentuiässä ovat rikkoneen hieman jotain. Mutta eipä vatsan temppuilu sitä itseään tunnu haittaavan.

Meeruska on vieläkin ujo miesseurassa, mutta “mamilta” kyllä tullaan juoksujalkaa hakemaan paijauksia. Meeruskalla on hauska tapa innostua niin paijaamisesta että yleensä neiti kierii alas sohvalta:) Meeruskasta kyllä huomaa että neiti on Mussukkaa vanhempi kun välillä Meeruska oikein paheksuvasti katselee Mussukan temmellystä. Kovin on omanarvonsatunteva tuo meidän pikku diivamme.

Katri ja Ahti

4/2007 Viimeaikoina kisut ovat todella ystävystyneet, syövät jo samasta kupistakin. Meeruska on vihdoin antanut paijata, vaikka välillä antaakin tassua jos alkaa hermostuttamaan. Mussukka ujostelee vieläkin, mutta Meeruskan avulla uskaltaa tutkia paikkoja oikein reippaasti. Laitan tähän vielä muutaman kuvan lapsosista, kuten ennenkin, kuulumiset saa laittaa nettiin, samoin kuin kuvatkin..

Katri & Ahti

****

Meeruska sai kaverikseen Mussukka kissan.

31.3.2007 Kisut alkavat vihdoin tottua toisiinsa. Mussukka raukka asui ensimmäisen viikkonsa sohvan takana kun Meeruska ei oikein tykännyt tulokkaasta. Nyt alkaa kuitenkin sopu löytyä. Mussukka kehrää ja antaa paijata, tykkää oikein, mutta herraa vielä ujostuttaa tulla kauheasti itse huomiota hakemaan. Meeruska on päässyt jo vähän kuorestaan, leikkii oikein mielellään, muttei vielä anna koskea. kättä kuitenkin haistaa jo :) Oikein suloisia tapauksia ovat molemmat kunhan vielä kunnolla tottuvat elämään ilman pelkoa..

****

LEIKATTU NAARAS, noin 1-1,5v /kotihoidossa Keravalla (4.2.2007 alkaen)

Meeruska on kaunis tyttökissa joka on löydetty Tallinnasta Rottermannin ostoskeskusken alueelta. Se on vielä hieman ujo, sillä ilman pientä varauksellisuutta ihmistä kohtaan Rottermannissa ei selviä hengissä, sillä varsinkin öisin nuoriso ja huumeidenkäyttäjät yms käyvät kiusaamassa ja tappamassa kissoja joita saavat kiinni.