Meemi (nyk. Molly)

07/2023 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

25.11.2023 Meemi ja Chloe muuttivat yhteiseen kotiin Helsinkiin.

10.12.2023

Kuulumisia omasta kodista:

“Tässä Millin (Chloe) ja Mollyn (Meemi) kuulumisia. Tytöt ovat asustelleet uudessa kodissaan kaksi viikkoa. Kaikki on mennyt tosi hyvin. Pari ensimmäistä päivää tytöt tekivät tuttavuutta uudessa kodissa ja pitivät turvapaikkana yhtä huonetta jos tilanteet alkoivat olla liian jännittäviä. Kolmantena päivänä oli asunnon jokainen huone ja kolo tutkittu niin tarkkaan, että enää ei tarvinnut jännittää tyttöjen eikä myöskään ihmisten. Alusta asti hiekkalaatikoilla käynnit ovat sujuneet hienosti ja samoin ruuat maistuneet. Tytöt ovat pääsääntöisesti syöneet samaa ruokaa mitä sijaiskodissakin. Peräkanaa mennään ja vauhtia riittää ja tytöt osallistuvat aktiivisesti jokaiseen palvelijoittensa puuhaan:) Aremmasta Mollysta on kuoriutunut sosiaalinen ja sylissä viihtyvä kissa. Yleensä Milli johtaa joukkoa ja Molly tulee hyvänä kakkosena perässä. Kotiin kun tullaan ovat tytöt aina vastassa. Aivan ihana kaksikko, jotka ovat valloittaneet meidän kaikkien sydämet.”

***

Meemi oli sijaiskotiin saapuessaan sen verran hupsakka pirpana, että nimikin annettiin olemuksensa mukaan. Alussa pienellä oli arkuutta roppakaupalla, mutta nykyään tyttönen on jo päässyt jyvälle siitä, millaista pikkukissan elämä voi parhaimmillaan olla.

6.11.2023

Emme toistaiseksi ota vastaan enempää kyselyjä Meemistä. Kaikille hakemuksen jo laittaneille vastaamme mahdollisimman pian sähköpostitse.

1.11.2023

Meemi on lähtöisin pienestä sisäkissapopulaatiosta pääkaupunkiseudulta, ja saapui Rekkujen sijaiskotiin 24.9.23 yhdeksän muun pennun kanssa. Meemi on hauskan värinen pikkuruinen kissatyttö, joka alkuun oli kovin pelokas ja piilotteli ihmistä. Pikkuhiljaa Meemi alkoi kiinnostumaan huiskaleikeistä, sitten uskalsi ottaa jo herkkuja ihmisen kädestä ja lopulta neiti huomasi että ihminenhän on ihan kiva. Nyt se tykkää silityksistä, heittäytyy selälleen, puskee ujosti ja kehrää pienesti. Sen voi napata syliin ja pusutella. Vieraatkin ihmiset ei neitiä jännitä vaan se ilmestyy muiden mukana leikkimään ja herkkuja pummaamaan.

Meemi etsii kotia, jossa sitä odottaisi reipas kissatyttö tueksi ja leikkikamuksi. Vaihtoehtoisesti Meemi voisi myös muuttaa yhteiseen kotiin siskonsa Chloen kanssa.

Huomioithan, ettemme luovuta pentuja ainoiksi kissoiksi, eikä energinen pentu myöskään lähtökohtaisesti sovi seniorikissan pariksi.