Meelis

Lisätty sivulle: 2009-09-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Meelis
29.6.2010 MEELIS SAI KODIN HELSINGISTÄ

****

KUULUMISIA omasta kodista:

9.9.2011 Hei! Meillä on pikku Meeliksen kanssa hurahtanut aika ihan siivillä, siitä on jo reippaasti yli vuosi, kun Meelis saapui luoksemme, tepsutteli ulos kuljetusboksista ja ryhtyi saman tien rohkeasti tutustumaan uuteen kotiinsa ja meihin ihmisiin. Olimme varautuneet epäluuloiseen ja aluksi arkaankin kissaan, mutta Meelis yllätti meidät täydellisesti rohkeudellaan ja rauhallisuudellaan. Meelis ei turhasta hötkyile vieläkään ja tutustuminen hieman aiemmin Rekku Rescuen kautta saapuneisiin uusiin pikkuveljiinkin sujui mutkattomasti: Meelis selvästi rakastaa toisten kissojen ja ihmisten seuraa.

Utelias ja reipas Meelis on tosi seurallinen kaveri ja haluaa olla muiden seurassa ihan koko ajan. Köllöttelyn ohella lempipuuhia ovat myös kissarallit ja leikit pikkuveljien kanssa. Meelis pesee antaumuksella kissaveljiään ja tykkää itsekin, kun häntä furminoidaan oikein hienoksi. Kiipeilypuut tai muukaan kiipeily ei Meelistä kiinnosta ollenkaan, mutta lelut saavat kyytiä, kun Meelis innostuu. Eniten kaikesta Meelis tuntuu kuitenkin nauttivan ihan vaan köllöttelystä joko ihmisen tai kissakaverin kyljessä.

Meeliksen turkki oli ensialkuun hieman pölisevä ja silmät rähmivät, mutta silmät hoituivat silmätipoilla ja turkki tuuhentui pikkuhiljaa omega-3:lla ja monivitamiineilla. Meelis suhtautuu kaikkiin hoitotoimenpiteisiin tyynen rauhallisesti ja tykkää muutenkin kaikenlaisesta ympärillään tapahtuvasta
mukavasta hössötyksestä.

Mukavaa syksyä kaikille toivottavat, Meelis ja Meeliksen kotiväki

****

24.4.2010 Meelis on tosi hyvä ja kiltti noin 2-vuotias leikattu poika. Hän meni uuteen kotiin, mutta naukui siellä paljon, koska kaipasi toisia kissoja. Kun Meelis näki ikkunasta toisen kissan, niin hän halusi mennä sieltä läpi. :)
Meelikselle etsitään kotia, missä hänellä olisi kissaystävä. Meelis on rokottettu, kastroitu, on mikrosiru ja hän käyttä aina hyvin kissanvessaa.

28.2.2010 Meelis sai kodin Virosta.

30.9.2009 Meelis on 1-vuotias leikattu, hellä ja rauhallinen kissapoika Virumaan tarhalla. Meelis on viettänyt koko elämänsä tarhalla. Se tulee toimeen hyvin toisten kissojen kanssa. Meelis-poika katsoo ihmistä kovasti silmiin ja yrittää hypnotisoida ihmisen tulemaan luokse, ottamaan syliin ja silittämään.
Meelis osaa käyttää kissanvessaa.

Meelis matkaa kotiinsa suoraan Virumaan tarhalta, jossa se on viettänyt karanteenissa ensimmäiset kuukaudet, jossa varmistetaan, että kissalla ei ole sairauksia. Nyt Meelis asustaa terveiden kissojen osastolla, jossa kissat odottavat kotiinpääsyä. Meelis on hyvä pitää erillään muista eläimistä pari viikkoa kotiutumisen jälkeen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.