May (nyk. Meiju)

4/2021 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

29.8.2021 May muutti omaan kotiin kahden kissan kaveriksi.

***

May on kaunis ja kiltti pieni kissaneiti, joka siirtyi aiemmasta kodistaan Rekku Rescuelle etsimään uutta kotia itsestään riippumattomista syistä.

15.8.2021

May on kaikkea mitä kissanpennulta voi toivoa, ja vähän enemmänkin! Hän on ikäistensä tavoin erittäin aktiivinen. Jos May saisi päättää päivän kulun, se sisältäisi vuorotellen ruokaa, paljon leikkiä, vähän unta väliin ja taas ruokaa sekä leikkiä.

May osaa leikkiä itsekseenkin, mutta kaipaa paljon sekä ihmisen että lajitoverin seuraa. Jos hän joutuu olemaan liian pitkään yksin, suuntautuu energia helposti ihmisen kannalta vähemmän mukaviin puuhiin, kuten viherkasvien syömiseen tai vaatteiden ja lehtien repimiseen.

May on luonteeltaan sopeutuvainen, hän tottui todella pian sijaisperheeseensä, johon kuuluu myös kouluikäisiä lapsia, sekä perheen omiin kissoihin. Hän on myös ehtinyt viettää yhden mökkiviikonlopun eikä ollut millänsäkään paikan vaihdoksesta. Vaikka May on vielä pentu, hän ei kynsi eikä pure. Leikkiessä voi toki kenelle tahansa sattua vahinkoja. May antaa myös kiltisti suorittaa hoitotoimenpiteet.

Vaikka May on hirmuisen leikkisä, on hänellä myös hellyydenkipeä puolensa. Hän saattaa käpertyä viereen tai syliin nukkumaan, ja öisin tulee mieluusti samaan sänkyyn.

Maylla on kaunis sinikilpikonnaväritys pitkähkössä turkissaan, ja vaikka hän hienosti peseekin itseään, on tulevan omistajan hyvä olla kiinnostunut turkinhoidosta.

May etsii kotia, jossa on yksi tai useampi kiltti tyttökissa odottamassa uutta leikkikaveria.