Maximus (nyk. Usva)

Lisätty sivulle: 2016-01-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Maximus (nyk. Usva)
25.1.2016 Maximus sai kodin Krookin kaverina Helsingistä.

***

Leikattu uros, synt. 3/2015, kotihoidossa Helsingissä.

14.1.2016 Maximus, Franz, Sisi ja Ellu saapuivat yhdessä Satakunnasta kotia etsimään.

Maximus on isokokoinen, komea nuori herrasmiehen alku, jolla on mitä lempein ja rauhallisin luonne. Nuoremmat sisarukset ovatkin ottaneet Maximuksen tuekseen ja turvakseen. Maximus antaakin nuorempien hyppiä, leikkiä sekä tarpoa päällään hätkähtämättä. Maximus tuntuukin olevan vankka kuin kallio, jota ei tuulet hetkauttele mihinkään suuntaan.

Käsittelyyn Maximus on tottunut ja tykkääkin valtavasti kun joku rapsuttaa kaulan alta ja korvan juuresta. Lisäksi silittäessä tältä nuorelta herralta rupeaa kuulumaan tasainen kehräys sen osoitukseksi että tykätään kun joku pitää hyvänä.

Ruoka maistuu Maximukselle hyvin, vaikkakin Maximus usein antaa nuorempien mennä ensin kipolle ja tulee sitten perässä. Vieraisiin suhtaudutaan hieman varauksella, mutta tutut ihmiset saavat osakseen Maximuksen ystävyyden antaumuksella. Lempipuuhaa onkin maailman tarkkailu niin asunnossa kuin ulkona. Maximus etsii kotia, jossa sillä olisi toinen kolli seuranaan.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.