Maximo (nyk. Snorre)

Lisätty sivulle: 2014-11-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Maximo (nyk. Snorre)
22.12.2014 Maximo sai kodin veljensä Morsen kanssa Helsingistä

***

Leikattu urospentu, luovutus aikaisintaan 24.11. (s. 8/2014). Kotihoidossa Vantaalla.

2.12.2014 Maximoa ollaan menossa katsomaan. Tällä hetkellä emme ota uusia kyselyitä vastaan.

19.11.2014 Maximo on todella suloinen pörröturkkinen pentu, jolla on kauniit valkoiset tassut ja kaulus. Hän pitää kovasti silityksistä ja jahtaa innoissaan kaikenlaisia leluja, varsinkin sulat ovat sen mieleen.

Matami Tupsutassun pennut Mortimer, Maximo, Morse ja Melodia etsivät kotia jossa heillä olisi kissaseuraa, joko niin että kotona on jo kissa tai sitten yhdessä sisaruksen kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.