Max

11/2021 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

14.10.2022 Max muutti ikiomaan kotiin toisen leikkisän poikakissan kaveriksi.

***

Max on hurmaava, hyvin utelias ja energinen teinipoika, joka saa leikin aikaan mistä vaan ja milloin vaan.

14.9.2022

Max saapui Rekku Rescuelle kodinvaihtajana elokuun alussa. Maxin lempipuuhia sijaiskodissa ovat sohvalla riehuminen, nouto -leikin leikkiminen sekä ihmisten jalkojen saalistaminen. Max myös tykkää seurailla ihmisten puuhia, oli se sitten ruoan laittoa, siivoamista tai vessassa käyntiä. Energiaa riittää tuntikausiakin kestäviin leikkeihin, joten energinen seura kelpaa hänelle aina. Yöt Max kuitenkin nukkuu kiltisti yleensä kotihoitajan vieressä tai läheisyydessä, joskus jopa sylissä. Aamulla Max pitää herätyksestä huolen, jotta hän saisi mahdollisimman pian seuraa (ja ruokaa).

Max on rohkea kissa, joka ei ujostele uusia tilanteita eikä ihmisiä. Hän tulee kaikkien kanssa toimeen, ja tykkää kun vieraita käy kylässä tai kun ympärillä on ihmisiä. Max on myös hyvin vokaali tarpeistaan ja ajatuksistaan, ja kommunikoi reippaasti maukumalla.

Max tarvitsee ympäristön, jossa riittää virikkeitä ja tilaa seikkailla. Hänen oman ihmisen tai ihmisten tulee ymmärtää nuoren pojan energiaa ja leikkejä, jotka saattavat välillä kohdistua ihmiseen itseensä. Max etsii kotia, jossa sille olisi remuamiskamuksi toinen nuori ja sosiaalinen poikakissa. Sopivan kissakaverin seuraan päästyään ihmisten jalkojen saalistaminen tulee luultavasti jäämään Maxilta vähemmälle.

Maxilla ei ole aikaisempaa kokemusta koirista. Riehakkaiden leikkien ja lapsiin tottumattomuuden vuoksi Max ei sovi pikkulapsiperheeseen.

Summary in English

Max is a charming, super energetic and curious teenage boy who loves to play all the time. He enjoys meeting people and receiving attention, and is also quite vocal in his communication. Max enjoys taking part in everything his foster carer does at home, including cooking, cleaning and using the bathroom. Sometimes Max’s playing can get a little overboard and turn into attacking his carer’s feet.

Max’s new home needs to have lots of activities and space for him to explore and run around in. Max also needs the company of another young male cat and is therefore looking for a home that would already have a suitable feline friend for him.

Max is not suited for a family with small children and hasn’t got any previous experience with dogs.