Max

11/2021 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

14.10.2022 Max muutti ikiomaan kotiin toisen leikkisän poikakissan kaveriksi.

***

Max on hurmaava, hyvin utelias ja energinen teinipoika, joka saa leikin aikaan mistä vaan ja milloin vaan.

14.9.2022

Max saapui Rekku Rescuelle kodinvaihtajana elokuun alussa. Maxin lempipuuhia sijaiskodissa ovat sohvalla riehuminen, nouto -leikin leikkiminen sekä ihmisten jalkojen saalistaminen. Max myös tykkää seurailla ihmisten puuhia, oli se sitten ruoan laittoa, siivoamista tai vessassa käyntiä. Energiaa riittää tuntikausiakin kestäviin leikkeihin, joten energinen seura kelpaa hänelle aina. Yöt Max kuitenkin nukkuu kiltisti yleensä kotihoitajan vieressä tai läheisyydessä, joskus jopa sylissä. Aamulla Max pitää herätyksestä huolen, jotta hän saisi mahdollisimman pian seuraa (ja ruokaa).

Max on rohkea kissa, joka ei ujostele uusia tilanteita eikä ihmisiä. Hän tulee kaikkien kanssa toimeen, ja tykkää kun vieraita käy kylässä tai kun ympärillä on ihmisiä. Max on myös hyvin vokaali tarpeistaan ja ajatuksistaan, ja kommunikoi reippaasti maukumalla.

Max tarvitsee ympäristön, jossa riittää virikkeitä ja tilaa seikkailla. Hänen oman ihmisen tai ihmisten tulee ymmärtää nuoren pojan energiaa ja leikkejä, jotka saattavat välillä kohdistua ihmiseen itseensä. Max etsii kotia, jossa sille olisi remuamiskamuksi toinen nuori ja sosiaalinen poikakissa. Sopivan kissakaverin seuraan päästyään ihmisten jalkojen saalistaminen tulee luultavasti jäämään Maxilta vähemmälle.

Maxilla ei ole aikaisempaa kokemusta koirista. Riehakkaiden leikkien ja lapsiin tottumattomuuden vuoksi Max ei sovi pikkulapsiperheeseen.