Mavros (nyk. Angela)

11/2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

1.5.2018

Mavros muutti uuteen kotiin Keravalle ja sai kaverikseen Yume-kissan.

14.4.2018

Mavros ja Aliko ovat lähtöisin eteläsavolaiselta maatilalta, jossa kissamäärä oli päässyt kasvamaan liian isoksi. Kissat eivät olleet tottuneet ihmisen läsnäoloon, joten alkuun Mavros oli hyvin pelokas, se murisi, puri ja säntäili ihmistä pakoon.

Mavros muutti itsekseen toiseen hoitopaikkaan, jossa se alkoikin reipastua nopeasti. Se sai hyvän esikuvan hoitajan omista kissoista, joiden kanssa se tulee mukavasti toimeen. Nyt Mavros painautuu syliin kehräämään, makoilee ihmisen kaulalla eikä meinaa pysyä jaloillaan kun niin nauttii silityksistä ja huomiosta. Tämä neiti on huomannut, että ihminen on hyvä tyyppi.

Mavros on hyvin kiltti ja helposti käsiteltävä. Se antoi kärsivällisesti hoitajan puhdistaa sterilointihaavaa ja pukea haavasuojan päälle.

Mavros pelkää hieman kovia ääniä ja arastelee vieraita ihmisiä alkuun. Neiti saattaa myös kevyesti näykkiä, kun se oikein nauttii silityksistä, mutta se lopettaa sen heti kun sille siitä huomauttaa. Mavros etsii kotia rauhallisesta aikuiskodista, jossa on reipas ja leikkisä kissaneiti kaverina.