Mavros

11/2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Mavros palautui huhtikuussa 2024 yhdistykselle itsestään riippumattomista syistä. Mavros, lempinimeltään Mave, on veikeä ja ihmisrakas sylikissa, joka etsii loppuelämän kotia toisen nuoren ja aktiivisen kissan kaverina.

14.7.2024

Mave on reipas, hurmaava ja kiltti 6,5-vuotias neiti, josta on alun jännityksen jälkeen kuoriutunut hyvin ihmisrakas ja sylissä viihtyvä vekkuli. Mave tuli keväällä sijaiskotiin kodinvaihtajana kämppiksensä Yumen kanssa itsestään riippumattomista syistä, ja etsiikin nyt yksin uutta kotia josta löytyisi toinen, aktiivinen kissa ja aktiiviset ihmiset leikkikaveriksi.

Mave on syntynyt eteläsavolaisella maatilalla, mutta päässyt jo pentuna Rekku Rescuen kautta elelemään kotikissana. Tausta näkyi alussa arkuutena ja vetäytymisenä, mutta jo muutaman päivän kotiutumisen jälkeen hän ei ole saanut uusienkaan ihmisten huomiosta tarpeekseen ja nauttii suuresti rapsutuksista ja sylissä pötköttelystä. Ajoittain nautinto purkautuu myös hellänä näykkimisenä, jonka hän lopettaa siitä huomauttaessa. Hän siis osaa ottaa iisisti, mutta innostuu kovin myös peleistä, leikeistä ja satunnaisesta säntäilystä (sekä huonekasvien maistelusta).

Päivärutiiniin kuuluu myös yleensä iltavillit, sekä ajoittaiset laulutuokiot ihmisten mennessä nukkumaan. Mave on käynyt hammaskiven poistossa, jonka yhteydessä poistettiin kolme hammasta. Syöpymien ja parodontiitin ehkäisemiseksi hän tarvitsee vuosittaista hammaskiven poistoa, röntgenkuvausta ja säännöllistä hampaiden harjausta.

HUOM. Pentukuvat (3 viimeistä) on ajalta 2018.

 

******************************************************************************************************************************************************************************************

 

1.5.2018

Mavros muutti uuteen kotiin Keravalle ja sai kaverikseen Yume-kissan.

14.4.2018

Mavros ja Aliko ovat lähtöisin eteläsavolaiselta maatilalta, jossa kissamäärä oli päässyt kasvamaan liian isoksi. Kissat eivät olleet tottuneet ihmisen läsnäoloon, joten alkuun Mavros oli hyvin pelokas, se murisi, puri ja säntäili ihmistä pakoon. 

Mavros muutti itsekseen toiseen hoitopaikkaan, jossa se alkoikin reipastua nopeasti. Se sai hyvän esikuvan hoitajan omista kissoista, joiden kanssa se tulee mukavasti toimeen. Nyt Mavros painautuu syliin kehräämään, makoilee ihmisen kaulalla eikä meinaa pysyä jaloillaan kun niin nauttii silityksistä ja huomiosta. Tämä neiti on huomannut, että ihminen on hyvä tyyppi.

Mavros on hyvin kiltti ja helposti käsiteltävä. Se antoi kärsivällisesti hoitajan puhdistaa sterilointihaavaa ja pukea haavasuojan päälle.

Mavros pelkää hieman kovia ääniä ja arastelee vieraita ihmisiä alkuun. Neiti saattaa myös kevyesti näykkiä, kun se oikein nauttii silityksistä, mutta se lopettaa sen heti kun sille siitä huomauttaa. Mavros etsii kotia rauhallisesta aikuiskodista, jossa on reipas ja leikkisä kissaneiti kaverina.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Rekku Rescue ry on rekisteröitynyt eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 17893077.

Tiedustelut

Faini / 0504622189

Soittoajat: Soittoajat: vain sovittaessa / please fill out the inquiry form below, or contact me via e-mail

fainirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Mavros

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.