Mauri (nyk. Kasperi)

Lisätty sivulle: 2016-12-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Mauri (nyk. Kasperi)
14.1.2017 Mauri sai kodin Vilperin ja toisen kissan kaverina Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

18.1.2017 Mauri on nimetty Kasperiksi. Jännitimme hieman Kasperin tuloa meille, että miten kaikki sujuu. Vilperi otti Kasperin todella hyvin vastaan. Hiukan Kasperi Vilperille hiukan murisi ja sähisi, mutta seuraavana päivänä ne olivat kuin vanhat kaverukset ja nyt ne kulkevat joka paikkaan kuin majakka ja perävaunu. Huomasimme myös, että Vilperi on jättänyt Elmerin kiusaamisen Kasperin tulon myötä. Nyt Elmeri-vanhus (18-v.)saa olla rauhassa eikä tarvitse turhaan stressaantua. Kasperi on kovasti leikkinyt ja syönti pojalta sujuu myös hienosti. Pienet pissat Kasperi teki sohvalle, mutta seuraavan kerran kun uomasin sen aikomukset, nostin sen pikaisesti vessaan omalle hiekkalaatikolleen ja siitä lähtien Kasperi on siellä omatoimisesti käynyt eikä vahinkoja ole enää sattunut. Välillä Kasperi tulee yöllä minun tai mieheni viereen nukkumaan.

Olemme olleet kovin iloisia Kasperista ja siitä, että Vilperi sai itselleen oman ikäisen leikkikaverin. Vilperinhän otimme Rekkujen kautta meille viime vuonna. Kasperi on hyvin toipunut myös napatyräleikkauksesta ja haava on siisti. Laitan muutaman kuvan tulemaan kaikista kissoistamme Kasperista, Vilperistä sekä Elmeristä. Hyvää vuoden jatkoa teille ja kiitos arvokkaasta työstänne.

***

Urospentu, leikattu, synt. noin 1.10.2016, kotihoidossa Helsingissä.

30.12.2016 Maisa, Matti ja Mauri ovat löytyneet Vammalan keskustasta, josta ne on toimitettu Stormin löytöeläinpalveluun, josta ne siirtyvät rekkujen hoitopaikkaan. Nämä pennut eivät kumminkaan ole ulossyntyneitä, sillä ne ovat hoitopaikassa osoittautuneet kesyiksi ja ihmisiin tottuneiksi, tosin hieman ujoiksi. Maisaan pääset tutustumaantäältä ja Mattiintäältä.

Mauri on sisaruksista isoin ja sekin on utelias ja leikkisä, joskin ihmisen äkkinäisiä liikkeitä säikähtää ja silloin se säntää karkuun. Kun Mauria lähestyy rauhallisesti niin se jää paikoilleen, nauttii silityksistä ja kehrää kovaan ääneen. Sylissäkin se malttaa hetken olla. Mauri rakastaa hoitopaikan omia aikuisia tyttökissoja, mutta painileikkeihin se kaipaa kollikaveria, ja veljensä Matin kanssa se jaksaakin riehua aamusta iltaan. Mauri kaipaakin rauhallista kotia leikkisän poikakissan kaverina tai voisi se muuttaa omaan kotiin myös veljensä Matin kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.