Mauno Koivisto

23.6.2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Mauno Koivisto, joka on saanut nimensä otsan M-kirjaimesta, saapui joukon viimeisenä Rekkujen sijaiskotiin. Aiemmin sinne saapuivat jo emo Helmi sekä siskot RuuRuu ja Milena. Tästä huolimatta myös Mauno, eli tuttavallisemmin Manu, on tottunut hienosti ihmisiin ja on valmis valloittamaan maailman sekä sinun kotisi.

16.10.2018

Manu muutti omaan kotiin toisen kollin kaveriksi!

2.10.2018

Sisaruksiinsa verrattuna Manu on rauhallinen ja harkitseva kollipentu, suorastaan poliittisesti korrekti. Manu on utelias ja rakastaa tutkia ympäristöä viimeistäkin nurkkaa myöten. Pojassa on vielä vähän ihmisarkuutta jäljellä, mutta saattaa silti jäädä nauttimaan rapsutuksista ja jopa erehtyy kehräämään kuin vahingossa.

Arkuudesta huolimatta Manu on tottunut käsittelyyn ja lasten seuraan. Manun uudessa kodissa olisi hyvä olla kaverina reipas kolli, joka jaksaa leikkiä energisen pennun kanssa ja opettaa, että ihmisiin voi luottaa.

 

Manusta otetaan jo vastaan kyselyitä, mutta aikataulu kotiutumiselle vahvistuu vasta, kun kissaperhe on käynyt eläinlääkärissä rokotettavana ja leikattavana.