Mauku (nyk. Matias)

13.09.2015

Alkuperä: Suomi

6.8.2020 Mauku löysi oman kodin yhdessä siskonsa kanssa. 

***

Mauku on hieman varautunut, rauhallinen kissa, joka etsii yhteistä kotia rohkeamman sisarensa Miukun kanssa. Mauku tarvitsee hieman aikaa rohkaistuakseen, mutta varsinkin Miukun esimerkin avulla se lopulta huomaa, kuinka mukavia ihmisen antamat rapsutukset ovatkaan! Miuku ja Mauku saivat kodin Rekku Rescuen kautta jo pentuina, jolloin Mauku etsi kotia alunperin nimellä Imri. Maukun sen aikaisen kodinetsimisilmoituksen löytää täältä. Miuku ja Mauku eivät tulleet toimeen kolmannen kissan kanssa samassa laumassa, joten ne etsivät yhdessä kotia perheen ainoina kissoina.

8.7.2020

Miuku ja Mauku pitävät omasta ajastaan, mutta innostuvat myös leikkiin sekä keskenään että ihmisen kanssa. Molemmat rakastavat rapsutuksia, vaikka Maukun luottamuksen saamiseen meneekin vähän enemmän aikaa. Tottuessaan uuteen kotiin Mauku kuitenkin rentoutuu, ja tykkää nukkua myös ihmisen tyynyn vierellä. Tytöille maistuu ruoka, joten uudessa kodissa olisi hyvä olla säännölliset ruoka-ajat sekä aktiviteetteja. Miukun ja Maukun ulottumattomiin kannattaa myös laittaa kasvit, sillä niiden puskeminen ja mutusteleminen tuntuu heidän mielestään olevan hauskaa ajanvietettä. Miuku ja Mauku voivat tulla toimeen myös lasten kanssa.

Summary in English

Mauku is a bit shy female cat, who needs some time to get comfortable with new humans. She is looking for a home with her braver sister Miuku, who also helps Mauku to get out of her shell. Even though Mauku takes her time to trust humans, she eventually notices how nice scratches are!