Mau

Lisätty sivulle: 2008-08-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Mau
30.11.2008 DONNIE, DOMA JA MAU SIIRTYIVÄT OMAAN YHTEISEEN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

2.1.2009 Heippa! Kissapojat Doma, Donnie ja Mau pääsivät uuteen kotiin marraskuussa 2008 ja ovat kotiutuneet yllättävän nopeasti. Nuorimmat pojat Doma ja Donnie olivat aluksi kovin arkoja mutta nyt heistä on tullut erittäin huomionkipeitä ja ihmisrakkaita, edes vessaan en pääse aamulla yksin! Mau-herra on hieman viileämpi tapaus, mutta kun sille päälle sattuu, silittämistä saa jatkaa loputtomiin. Pojat tulevat keskenään hyvin toimeen ja välillä riittää vauhtia kun kisut juoksevat pitkin taloa huoneesta toiseen peräkanaa! Jopa siskon koira on päässyt hyviin väleihin kissojen kanssa. Nyt vain odottelemme että pojat hiukan vielä vanhenee jotta pääsevät leikattaviksi, hieman on pientä merkkailua ;) Kiitos Rekku Rescuelle näistä ihanista, vauhdikkaista veijareista!
Terv. Terhi ja pojat

****

UROS, noin 4,5kk (lokakuun 2008 lopussa)

12.11.2008 Maun veljekset on varattu, mutta missä olisi Maulle oma koti jossa voisi vaikka olla joku kiva kissakaveri?

22.10.2008 Kotihoitopaikassa on remontti ja pölyä & likaa liiankin kanssa, joten olisi hyvä jos sisarukset Miu, Mau ja Mou pääsisivät pian omaan kotiin.
MAU: Todella rauhallinen kiiltavaturkkinen kissapoika mutta tykkaa leikkiakin ja juoksentella. Lupaa kasvaa isokokoiseksi kolliksi.

29.9.2008 Sisarukset Miu, Mau ja Mou tahtoisivat omaan kotiin joko yhdessä tai erikseen.

Kertomus Tallinnasta: 2,5 kk sisarukset ovat löydetty betoonitehtaalta.
MAU: Sikkiturkinen harmaaraidallinen uros. Rauhallinen ja vakaa, ystävällinen ja seurahaluinen, lupaa ottaa syliin ja tykkää silityksistä. Tule hyviin toimeen kissojen kanssa.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.