Matti

Lisätty sivulle: 2016-12-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Matti
20.1.2017 Matti sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

***

Urospentu, leikattu, synt. noin 1.10.2016, kotihoidossa Helsingissä.

30.12.2016 Maisa, Matti ja Mauri ovat löytyneet Vammalan keskustasta, josta ne on toimitettu Stormin löytöeläinpalveluun, josta ne siirtyvät rekkujen hoitopaikkaan. Nämä pennut eivät kumminkaan ole ulossyntyneitä, sillä ne ovat hoitopaikassa osoittautuneet kesyiksi ja ihmisiin tottuneiksi, tosin hieman ujoiksi. Maisaan pääset tutustumaan täältä ja Mauriin täältä

Tämä musta komistus on utelias ja leikkisä, joskin ihmisen äkkinäisiä liikkeitä säikähtää ja silloin se säntää karkuun. Kun Mattia lähestyy rauhallisesti niin se jää paikoilleen, nauttii silityksistä ja kehrää kovaan ääneen. Sylissäkin se malttaa hetken olla. Matti rakastaa hoitopaikan omia aikuisia tyttökissoja, mutta painileikkeihin se kaipaa kollikaveria, ja veljensä Maurin kanssa se jaksaakin riehua aamusta iltaan. Matti kaipaakin rauhallista kotia leikkisän poikakissan kaverina tai voisi se muuttaa omaan kotiin myös veljensä Maurin kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.