Matti Möttönen

Lisätty sivulle: 2013-04-08

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Matti Möttönen
12.4.2013 Matti Möttönen muutti omaan kotiin Espooseen.

***

Leikattu uros, noin 2-4v. (huhtikuussa 2013), kotihoidossa Espoossa

8.4.2013 Möttönen tuli hoitokotiinsa elämän rankemman puolen nähneenä. Möttönen oli hyvin hoikka ja melko arka. Herran häntä on myös joskus murtunut, mikä tosin ei enää näytä poikaa vaivaavan.

Pari päivää Möttönen vietti omassa huoneessaan pöydän alla piilossa. Kuitenkin nopeasti tottui ihmisen läsnäoloon ja jo toisena päivänä uskalsi paljastaa todellista luonnettaan. Nyt noin kaksi viikkoa myöhemmin olemme tilanteessa, jossa Möttönen pelkästään jo nähdessään ihmisen, käynnistää kehräysmoottorinsa turbotilaan. :)

Möttösen arkuus on jo siis melkein voitettu. Ainoastaan koira ja imuri aiheuttavat aika ajoin kiirehtimisen omaan turvapaikkaan. Siellä herra ei kuitenkaan kauaa malta olla, vaan uteliaisuus ja hellyydenkipeys voittavat pelon. Möttösen lempipaikka on ehdottomasti sohvalla ihmisen vieressä nauttien loputtomista rapsutuksista. Nykyisin saa koirakin saa olla samaan aikaan sohvalla, kunhan ei tule liian lähelle.

Möttönen etsii mielellään koiratonta kotia, vaikka on jo melko hyvin tottunut tuohon isompaan nelijalkaiseen. Möttösen luonne pääsee kuitenkin paremmin esille, kun tämän ei tarvitse olla varuillaan tai tarkkailla missä koira liikkuu. Edellisessä hoitopaikassa oli muita kissoja, joiden kanssa Möttönen tuli toimeen. Kissoja voi siis tulevasta kodista löytyä.

Möttönen on nyt saanut hieman lihaa luidensa päälle ja onkin hyvin tarkka ruoka-ajoistaan. Jos lounas on myöhässä, tämä ilmoittaa asian kuuluvaan ääneen jääkaapin edessä. Möttönen on muutenkin kova rupattelemaan ja töistä kotiin saapuvat ihmiset saavat aina iloisen vastaanoton rytmitettynä innostuneella naukumisella.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.