Matteus (nyk. Nemo)

Lisätty sivulle: 2016-09-04

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Matteus (nyk. Nemo)
30.9.2016 Matteus sai kodin Vantaalta Snorrin ja Morsen kaverina.

***

Leikattu urospentu, synt. 6/2016, kotihoidossa Helsingissä.

4.9.2016 Matteus ja sisarukset Markus, Martta, Pietari, Lyydia ja Magdaleena ovat lähtöisin Sulkavalta, josta ne on loukutettu talteen kirkon pihapiiristä. Pennut ovat olleet vähällä ihmiskontaktilla ennen kuin saapuivat yhdistyksen kotihoitopaikkaan. Martta asustaa Markuksen ja Matteuksen kanssa samassa kotihoitopaikassa.

Tämä nuorimies on mitä vilkkain ja iloisin pentu, joka on aina siellä missä tapahtuu. Matteus on helposti asioista innostuva, joka jaksaa leikkiä niin kauan kuin sitä itse jatkaa leikittää. Kun itselle väsy iskee, niin sitten jatketaan sisarusten kanssa. Kun hoitokodin omat kissat tulevat lähelle niin tämä pieni rakkauspakkaus hukuttaa nämä pöksöttelyihin ja kiehnäämiseen. Ruokahalu Matteuksella on erinomainen ja heti kun lautaselle ilmestyy ruokaa niin Matteus löytyy sen vierestä. Vaikka Matteukselta löytyy energiaa paljon, niin silti löytyy aikaa rauhoittua ja nukkua kavereiden vieressä.

Uudelta kodilta Matteus toivoo vain kivaa kissakaveria, jonka kanssa leikkiä ja jonka viereen voisi nukahtaa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.