Mats

Lisätty sivulle: 2008-11-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Mats
5.12.2008 MATS JA MILO MUUTTIVAT YHDESSÄ OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

UROS, noin 2,5kk (luovutus vko 49-> ) / Vantaalla

18.11.2008 Sisarukset Mindie, Manta, Mats ja Milo ovat Haminalaisen kissan pennut jotka siirtyivät Vantaalle uuden emon hoidettavaksi, sillä omistajapariskunta olisi halunnut hukuttaa pentueen. Nyt tämä nelikko viettääkin iloisia lapsuuspäiviä adoptioemon ja sen neljän oman pennun kanssa.

Mats on mustavalkoinen poika jolla on kauneuspilkku nenässä. Mats on ollut pienestä asti varsinainen pallero joka nauttii hyvästä ruuasta ja alkuun se ei malttanut olla sylissäkään kun piti päästä ruokakipon ääreen niin että huuto vaan kävi. Mats ja veljensä Milo lähtisivät mieluusti yhdessä omaan kotiin:)

Pennut ovat saaneet luovutukseen mennessä monta madotusta, ulkoloishäädön ja rokotukset. Lääkärintarkastuksessa ja ensimmäisillä rokotuksillä käytiin jo 7.11.08 ja eläinlääkäri totesi pentueen oikein reippaiksi ja terveiksi pikkukissoiksi.

Kissojen luovutus uusiin koteihin aloitetaan 12 vkon rajapyykin jälkeen, viikosta 49 eteenpäin. Toivottavaa olisi, että pennut pääsisivät pareittain omaan kotiin tai kotona olisi valmiina mukavaa kissaseuraa odottamassa.