Matami Lulu

Lisätty sivulle: 2016-05-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Matami Lulu
11.8.2016 Matami Lulu muutti omaan kotiin Poriin kodin ainoaksi kissaksi.

***

Leikattu naaras, noin 7-8 v.

21.7.2016 Matami Lulu kaipaa jo kovasti omaan kotiin! Kissarouva viihtyy sekä ihmisen seurassa että itsekseen. Lulu keksii omia leikkejä ja jaksaa pitkäänkin puuhailla niiden parissa. Toisaalta se on hyvin kiinnostunut kotihoitajan tekemisistä ja tuo päivittäin hänelle ”saalistamiaan” leluhiiriä lahjaksi kovan naukumisen kera.

Missä on se rauhallinen aikuiskoti, missä Lulu saisi olla talouden ainoa lemmikkieläin?

5.6.2016 Matami Lululle on lisätty uusia ihania kuvia!

19.5.2016 Matami Lulu on muuttanut uuteen kotihoitopaikkaan, missä ei ole muita eläimiä, ja on nyt kuin toinen kissa. Lulu on aktiivinen ja tutkii kiinnostuneena ympäristöään. Silityksistä kissarouva ei tunnu saavan tarpeekseen, ja se nukkuukin mielellään kotihoitajan vieressä sohvalla, missä silittävä käsi on koko ajan hyödynnettävissä.

Muut eläimet Lulua tosiaan stressaavat, mutta rauhallinen aikuiskoti saa siitä aivan ihanan kissakaverin.

13.5.2016 Matami Lulu on raamikas kissarouva, joka kaipaa uutta kotia omistajansa menehdyttyä. Lulu saapui hoitopaikkaansa 12.5. ja onkin vielä hieman ihmeissään muutoksesta ja on vielä ujohko. Silityksiä se kumminkin kaipaa hoitajaltaan ja niistä kovasti nauttii.

Lulu on asunut koko ikänsä sisäkissana vanhemman rouvan lemmikkinä, joten sille etsitään kotia ainoana kissana aikuisesta perheestä. Lulu on kovin tuhdissa kunnossa ja uudessa kodissa onkin hyvä kiinnittää huomiota sen ruokavalioon, jotta liikakiloja saisi karistettua pois.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.