Matami Huiski

Lisätty sivulle: 2012-10-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Matami Huiski
29.1.2013 Matami Huiski muutti omaan kotiin Helsinkiin ainoaksi kissaksi

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

29.2.2016 Matamilla on edelleen kaikki hyvin. Neiti viettää leppoisaa kissanelämää palvottuna kodin kuningattarena. Matsku ulkoilee reippaasti valjaissa kesämökillä, autolla matkustaminen ei tosin ole neidin mieleen. Muutamista hampaistaan Matami pääsi eroon eläinlääkärin luona, mutta nyt suukin on kunnossa ja ruoka maistuu :) Matami odottelee kovasti jo kesää, että pääsisi taas mökkeilemään. Liitteenä muutama kuva.

27.5.2013 Matamilla menee mainiosti omassa kodissaan. Rouva on valoittanut asunnon itselleen ja kouluttanut henkilökuntansa hienosti. Viikonloppuna Matami aloitti myös mökkeilyn ja siitähän kaunotar nautti :) Matami on ollut täysin terve, ruoka maistuu ja rouva senkuin kaunistuu.

***

Leikattu naaras, noin 2-3v. kotihoidossa Helsingissä

29.12.2012 Lisätty pari kuvaa.

16.12.2012 Lisätty herttaiselle Matamille, josta on kasvanut muhkea mamma, uusia kuvia. Matami kävi eläinlääkärissä rokotuksella ja sai osakseen kovasti kehuja hyvästä kunnostaan. Nyt Mammalle vielä se ikioma koti niin kaikki on hyvin tämän ihanuuden elämässä.

1.12.2012 Matami Huiski, kotoisammin Mamma, on todella lempeä kissaneiti, joka kaipaa rauhallista aikuiskotia. Mamma on alkujaan varmaan ihan kotikissa, mutta jostain syystä neiti on tienpäälle joutunut, eikä kukaan kaivannut takaisin. Mamma on alusta alkaen ollut todella helppo käsiteltävä, on antanut leikata kynnet, harjata turkkiaan, pestä itseään ja lääkkeetkin on ottanut mallikkaasti.

Mamma tykkää ihmisistä, tulee viereen nukkumaan, kertoo tarinoitaan kuristen ja ottaa ihan hypyn, jotta ylettyy puskemaan kättäsi, jos seisot. Mamma leikkii itsekseen ja saa vauhdikkaita juoksuspurtteja. Uudessa kodissa voisi olla kiltti ja rauhallinen kissakaveri, mutta myös ainoana kissana Mamma varmasti viihtyisi.

Mammaa jännittää uudet asiat mm. pyyhe lattialla on hirmu jännä juttu, ja sitä ihmetellään kaukaa kauhistuneena, mutta lopulta varovasi käydään katsomassa. Automatkailu ei ole Mamman mieleen. Mamman turkki vaatii säännöllistä harjaamista, mutta neidin kiltin luonteen puolesta tämä onnistuu hyvin.

Matamin vatsavaivat ovat tältä erää ohi, ja kortisonilääkitys loppuu ensi viikolla. Vatsa on pysynyt kunnossa laadukkailla eläinkaupan ruoilla, kuivaruoka on ollut viljatonta orijenia, acanaa ja taste of the wildia. Samoin märkäruoka on ollut pääsääntöisesti viljatonta, lihasta mamma tykkää myös.

Nyt Mamma siis olisi valmis muuttamaan ikiomaan kotiin hellittäväksi ja lellittäväksi, omien ihmisten silmäteräksi.

Lisää rakkaan Mamman tarinasta voit lukea TÄÄLTÄ.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.