Master (nyk. Mallas)

Lisätty sivulle: 2015-09-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Master (nyk. Mallas)
15.10.2015 Master sai kodin Helsingistä toisen kollin kaverina.

***

Leikattu urospentu, synt. 6/2015.

27.9.2015 Master ja sen sisarukset Doctor, Jack, Phantom, Rose ja Rory ovat kotoisin Etelä-Savosta ja odottavat tällä hetkellä ikiomaa kotia Rekkujen kotihoitopaikassa Helsingissä.

Master on hauska musta koltiainen, jonka mielestä sisarusten kanssa leikkiminen ja erityisesti painiminen on todella hauskaa viihdettä. Nuoriherra vaaniskelee mielellään kissakaveria piilosta ja pompahtaa leikkisästi temmeltämään. Master viilettää mieluusti myös lelujen perässä ja erityisesti Rekku Rescuen kissanminttupallot ovat herran mieleen. Tällä hetkellä Master ei oikein vielä viihdy sylissä, leikkiminen olisi paljon hauskempaa.

Kaikki pennut ovat sisäsiistejä ja hyvin käsiteltävissä. Hoitotoimenpiteet (esimerkiksi kynsienleikkuun ja lääkkeiden annon) voi suorittaa normaalisti. Ruoka ja vesi maistuvat pennuille erittäin hyvin. Kaikki viihtyvät myös muiden kissojen seurassa ja kaipaavat leikkikaveria, joten pennut luovutetaan joko talouteen, jossa on jo (mieluiten samaa sukupuolta oleva) kissakaveri tai samaan kotiin yhdessä sisaruksen kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.