Masha

Lisätty sivulle: 2010-11-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Masha
20.1.2012 MASHA SAI KODIN HOITOPAIKASTAAN VIHDISTÄ AULI-KISSAN JA KOIRAN KAVERINA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

8.1.2013 Kuvaterveisiä lisätty.

29.7.2012 “Terveiset Mashalta! Masha on juuri niin hurmaava ja valloittava kissarouva kuin millaiseksi sitä mainostettiinkin. Jos se vain Mashasta on kiinni, niin tämä kissarouva tulee toimeen kaikkien kanssa – ihmisten, koirien ja muiden kissojen. Masha tulee mielellään emännän vatsan päälle nukkumaan, leipomaan ja hurisemaan. Aulin kanssa Masha elää sopuisasti, vaikka olisikin mielellään Auliin läheisemmissä väleissä. Masha yrittää välillä houkutella Aulia leikkimään, mutta ymmärtää kyllä, jos kuningatar Auli kääntää sille selkänsä ja ilmaisee haluavansa olla rauhassa. Keni-koirasta Masha tykkää niinkin paljon, että puskee sitä, vaikka Keni on välillä pikkaisen kiusanhenki ja jos emännän silmä välttää, käy läpsimässä Mashaa käpälällä tai tökkimässä kuonolla. Onneksi Masha on reipas rouva ja osaa läpsäistä takaisin! Tasapainoinen, valloittava ja täyden kympin kissa siis.

t. Leila

18.2.2012: Kuvaterveiset Mashalta.

****

STERILOITU AIKUINEN NAARAS

16.12.2011: Masha saapui kotihoitoon Vihtiin.

6.11.2011: Mashallë lisätty uusi kuva. Masha on ollut jo kohta kaksi vuotta tarhalla. Masha on todella ihana kissa luonteeltaan ja hurmaa jokaisen tarhalla vierailevan ihmisen oitis suloisella ja ihmisrakkaalla käytöksellään.

1.9.2011: Masha on todella leikkisä ja sosiaalinen, hellyydenkipeä kissarouva. Sen luonne ja sydän on puhdasta kultaa. Masha tulee erittäin hyvin toimeen muiden kissojen kanssa.

26.3.2011: Masha on kaunis steriloitu kissatyttö, joka odottaa kotia Valgan tarhalla. Masha on löydetty 20.1.2010 Valgasta, joten se ollut jo yli vuoden tarhalla. Mashan ikää ei tiedetä.

Masha on myös sirutettu, rokotettu ja loishäädetty, joten se on valmis matkaamaan kotiin, heti kun sellainen löytyy.

Masha matkaa kotiinsa suoraan Valgan tarhalta, jossa se on viettänyt karanteenissa ensimmäiset kuukaudet, jossa varmistetaan, että kissalla ei ole sairauksia. Nyt Masha asustaa terveiden kissojen osastolla, jossa kissat odottavat kotiinpääsyä. Masha on hyvä pitää erillään muista eläimistä pari viikkoa kotiutumisen jälkeen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.