Mary-Kate

10/2021 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

4.3.2022 Mary-Kate muutti siskonsa Ashleyn kanssa omaan yhteiseen kotiin.

Mary-Kate on utelias, rohkea ja elämänhaluinen kissanpentu, joka etsii kotia yhdessä siskonsa Ashleyn kanssa.

21.2.2022

Mary-Kate tutkailee ympäristöään lapsen mielenkiinnolla. Kun kattilassa kiehuu vesi, istuu hän vieressä seuraamassa maagista kuplivaa vettä. Pyykit kiskotaan alas telineestä villeihin leikkeihin ja välillä kokeillaan uhkanrohkeita loikkia lannistumatta -johtivat ne sitten menestykseen tai eivät. Tyttö on rohkea ja ennakkoluuloton. Hän tulee melko nopeasti moikkaamaan vieraitakin ihmisiä. Kissanelämää harjoitellaan vaanimalla siskoa ja innostamalla toinen villeihin painijahteihin. Huiskua jahdataan loputtomalla energialla ja myös kasvien lehtiä pitää kokeilla nakerrella.

Mary-Katella oli sijaiskotiin tullessaan kova flunssa, joka on antibioottien avulla helpottanut. Tyttö tekee tarpeensa aina laatikkoon ja ruoka maistuu erittäin hyvin. Tyttö antaa nostaa ja pidellä itseään karkuun juoksematta, mutta pyrkii tietyn ajan kuluttua omille teilleen usein kuitenkin viereen palaten omilla ehdoillaan. Illat hän hurisee sohvalla sylissä tai kainalossa sekä sylikkäin siskonsa kanssa nukkuen.

Kynsienleikkuu ym. toimenpiteet ovat onnistuneet ongelmitta väsyneessä kehräystilassa, mutta myös muuten, vaikka silloin kissa pois pyrkiikin. Boksittaminen onnistuu ongelmitta.

Mary-Kate etsii loppuelämän kotia yhdessä siskonsa Ashleyn kanssa. Rohkeutensa vuoksi tyttö voisi soveltua myös ensimmäiseksi kissaksi, lapsiperheeseen tai kotiin, jossa on muita eläimiä. Varsinkin pentuvaiheessa voidaan kaiken ihanuuden keskellä tarvita myös kärsivällisyyttä. Koska ympäristö ja kasvit nähdään nyt kovin mielenkiintoisena, on tärkeää, että kodissa on vain kissaystävällisiä kasveja ja mahdolliset vaaralliset esineet ja aineet on sijoitettu kissojen ulottumattomille.