Marttiina

Lisätty sivulle: 2010-09-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Marttiina
18.10.2010 MARTTIINA MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

AIKUINEN NAARAS / Helsingissä

4.10.2010 Kuulumisia kotihoidosta: Marttiinan kanssa on sujunut oikein hyvin =) Likka ei saapuessaan ujostellut yhtään vaan heti ensimmäisenä iltana merkkasi puskemalla kaikki huonekalut ja ovenkarmit niin että kolina vaan kävi. Pelkäsinkin että kohta pöljällä kallo halkeaa kun kaikki kulmat piti puskea läpi. Tästä Marttiina saikin lempinimen Pöljä, joka välillä tuota energistä pikkukissaa kuvaakin. Viimeistään kun Pöljä yritti tunkea sisään kotitetatterin bassokaiuttimen reiästä niin nimi vakiintui =D

Leikkimieltä tällä kissalla riittää. Lempileluja ovat hiiri ja tuo tikku jonka päässä on sulkia. Molempien perässä voitaisiin juosta varmaan koko päivä (ja yö…). Ja kun minulta loppuu puhti niin likka saattaa ottaa sulkakepin suuhunsa ja juosta sen kanssa ympyrää!

Läheisyydestä ja rapsuttelusta Marttiina pitää myös. Se on aina ovella vastassa kun tulen töistä kotiin ja on heti jaloissa pörräämässä niin että tuskin saan ottettua kenkiäni pois. Usein neiti onkin niin seurallinen ettei minun tarvitse kuin mennä vessaan niin nau’unta oven takana alkaa heti. Televisiotakin katsellaan usein sylikkäin tai vähintään rapsutusetäisyydellä =)

Marttiina on muuten tosi siisti kissa. Kaikki tarpeensa se on tehnyt hiekkaan ja peitteleekin kaiken huolella. Silti hiekatkin pysyy laatikossa eikä ole ympäri huonetta. Huonekalujen kimppuun se ei ole käynyt, vaan tykkää raapimispuusta enemmän. Ruokaa se ei piilottele vaan kaikki menee lautaselta ennemmin tai myöhemmin. Yleensä ennemmin… =)

13.9.2010 Koska pennut ovat jo luovutusikäisiä niin Marttiina siirtyi omaan hoitopaikkaan jossa saa rauhoittua hetkein ilman pentuja ja valmistautua sterilointiin.

5.9.2010 Upean punainen Marttiina ja sen neljä pentua, Ini, Mini, Maini ja Mo, odottaavat omaan kotiin pääsyä kotihoitopaikassa Vantaalla. Marttiina ja pennut pelastuivat viimeiseltä piikiltä sattuman oikusta. Ne oli toimitettu kesällä löytöeläintaloon Oulun suunnalla, mutta kukaan ei kaivannut Martiinaa kotiin. Pesue siirtyi ystävällisten ihmisten avustuksella hoitoon Vantaalle. Hoitopaikassa kissat saivat heti ensimmäiseksi pari hyvin tehokasta matokuuria ja ulkoloishäädöt, sillä nämä reppanat olivat tullessaan kovin nälkäisiä ja matoisia.

Nyt pennut alkavat kohta olla luovutusiässä ja Marttiinallekin olisi aika löytää oma koti (tosin se toki steriloidaan pikapuoliin, ennen lähtöä omaan kotiin). Marttiina ei oikein tule juttuun muiden eläinten kanssa, mutta ihmisistä se tykkää kovasti. Marttiina voisikin hyvin viihtyä ainoana lemmikkinä, tai ehkäpä joku tahtoisi tarjota kodin Marttiinalle ja jollekin sen pennuista?

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.