Martti

1/2012 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Alunperin Venäjältä Suomeen adoptoitu ihmisrakas kollipoika Martti tarvitsee paljon huomiota ja hellyyttä. Martti on letkeä kaveri, joka ottaa elämän rennosti ja mitä mainioin kaveri syksyn pimeneviin iltoihin.

25.11.2018

Martti muutti omaan kotiin Espooseen perheen ainoaksi kissaksi.

1.11.2018

Arviolta 6-vuotias herrasmies Martti saapui Rekuille etsimään uutta kotia, kun edellisessä kodissa sille ei enää riittänyt tarpeeksi aikaa. Martti on rohkea ja rento seuramies, joka ottaa uudet tuttavuudet vastaan isännän elkein. Sille oma koti on maailman paras paikka, ja reissaamiselle se näyttää pörröistä takapuoltaan. Martti on taipuvainen kokemaan yksinäisyyttä, joten se etsii kotia, jossa oltaisiin paljon läsnä ja jossa se saisi osallistua kodin arkipuuhiin. Martti toki ymmärtää, että ihmisen on tienattava hiirirahaa, joten normaalin työpäivän verran se kyllä sietää yksinoloa.

 

Vaikka Martti ottaa elämän rennosti, sohvaperunaksi ei sitä sovi kutsua. Se pitää kovasti erilaisista leluista ja laserhiiri on ollut sijaiskodissa kovassa suosiossa.

 

Martti ei sovi kotiin, jossa on toisia kissoja mutta kiltti koirakaveri kyllä sopii. Kiltit lapsetkin ovat Martille ok. Se asustelee tällä hetkellä sijaiskodissa Helsingissä.

 

HUOM! Marttia ei luovuteta vapaana ulkoilevaksi!