Martta

Lisätty sivulle: 2008-05-23

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Martta
8.7.2008 MARTTA SAI KODIN HELSINGISTÄ

****

22.5.2008 Martta on nuori suomalainen koditon; steriloitu narttukissa. Martta ja Marttina tuotiin erään eläinsuojeluihmisen toimesta turvaan rankkurille, koska joku oli hylännyt ne rappusille tiukasti teipatussa pahvilaatikossa, jossa ei ollut edes ilmareikiä. Kissat ovat oletettavasti sisaruksia samasta pentueesta. Kissat ovat hyvin hoidetun näköisiä, suurisilmäisiä ja siroja. Martta on kotihoidossa Turun seudulla.

18.6.2008 Kaunis Martta, miksi sinut on hylätty? En voi ymmärtää. Martta on aivan mielettömän upea kissa, joka on luonteeltaan erittäin sosiaalinen ja rohkea. Tänne kotihoitopaikkaan tullessaan Martta ei turhia aristellut vaan käveli itsevarmasti uudessa paikassaan. Martta meni myös suoraan muiden Kissojen luo ja vastasi kyllä, jos sai sähinää vastaukseksi.

Martta on selkeästi tottunut olemaan huomion keskipiste ja joukon johtaja mutta Martta ei kuitenkaan ole dominoiva, ainoastaan hyvällä itsetunnolla ja sosiaalisella varmuudella varustettu:) Martta elelee tällä hetkellä Bassan kanssa ja tytöt tulevat keskenään toimeen hyvin. Kuitenkin myös Martta rakastaa eniten ihmistä ja nauttii äärettömästi ihmisen kanssa puuhaamisesta ja läheisyydestä. Martta ei pidä koirista.

Martta luovutetaan steriloituna, rokotettuna ja madotettuna. Martalla on lemmikkieläinpassi.

Martan kulukorvaus on 100 €