Marsupilami

Lisätty sivulle: 2013-07-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Marsupilami
5.9.2013 Marsupilami ja Sebastian muuttivat yhteiseen kotiin Helsinkiin

***

Leikattu naaraspentu, noin 4kk, kotihoidossa Vantaalla.

30.8.2013 Marsupilami ja Sebastian joutuivat valitettavasti palaamaan hoitopaikkaansa uuden kodin pahojen astmaoireiden takia. Reipas ja rakastava kaksikko etsii nyt omaa kotia mielellään yhdessä. Uusia kuvia ja kuulumisia tulossa pian.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.

***

9.8.2013 Marsupilami ja Sebastian muuttivat yhdessä omaan kotiin Espooseen

***

Leikattu naaraspentu, noin 11 vkoa (vko 28), luovutus aikaisintaan 19.7. kotihoidossa Vantaalla.

15.7.2013 Marsupilami ja sisarukset Maisa Pallopää, Kisu Killisilmä ja Sebastian sekä emonsa Mama Bonita tulivat hoitoon pikkuisten ollessa pariviikkoisia kääryleitä. Pennuista on kasvanut kilttejä ja reippaita pikkukissoja ja ne ovat tottuneet kaikenlaiseen käsittelyyn – sylissä pitämiseen, korvien putsaamiseen, kynsien leikkaamiseen jne.

Marsupilami on joukon itsenäisin touhottaja, kun sisarukset leikkii keskenään niin Marsu usein keksii omaa puuhaa. Voisi siis sopia ainoaksi kissaksi, toki kotiin jolla on pikkukissalle kylliksi aikaa sillä energiaa tälläkin pikkuisella riittää :)

13.7.2013 Lisätietoja ja uusia kuvia tulossa.