Mars (nyk. Mape)

Lisätty sivulle: 2006-08-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Mars (nyk. Mape)
9.8.2006 MARS MUUTTI OMAAN KOTIIN KUUSANKOSKELLE

****

KUULUMISIA omasta kodista:

17.8.2007 Jahas, se onkin melkein vuosi kohta vierähtänyt Mapen kanssa, ja tosi hienosti on kaikki sujunut. Tammikuussa muutimme uuteen kotiin maalle Uttiin Valkealaan. Täällä oli mahdollisuus rakentaa ulos terassin yhteyteen kissoille oma “kissala” jossa ne viihtyvät mielin määrin. Tosin Mapen kaveri Mini meni kissojen taivaaseen helmikuussa ja Mape selvästi kaveriaan ikävöi niin ajattelimme, että onhan se seuraa herralle saatava.

Haimme sitten Kouvolan eläinsuojeluyhdistyksestä puna-ruskean Leevi-pojan (3 v.) kaveriksi ja herrat ovat ylimmät ystävät. Pari viikkoa sitten herroille saapui hieman “silmäniloa”, pieni Nanna-neiti 4 kk. Molemmat kissaherrat ovat ihastuneet uuteen tulokkaaseen ja kovasti hoitavat kilpaa Nannaa nuolemalla ja puskemalla. Nanna on Rekku Rescuelta, kirjoittelen tuonnempana Nannankin kuulumisia tänne. Mutta siis itse Mr Mape voi hyvin, on hieman pulskistunut ja edelleenkin oikein hellyyden kipeä ja nukkuu vieressäni sängyssä. Aivan ihana ja kiltti kissaherra siis!

Terkuin, omistaja Sari Ristiranta

19.9.2006 Eli Mars, nykyisin Mape, tuli Kuusankoskelle 9.8.2006. Komea herra kotiintui täysin heti, ja ystävystyi koiramme Nipankin kanssa samantien. Mini-kissankaan (16 v.) kanssa ei ongelmia ollut, Mini vaan ei muuten välitä kummastakaan, ei Nipasta eikä Mapesta, vanha rouva kun on, tykkää olla omissa oloissaan : ) Mape on erittäin siisti ja kiltti poika, syö nätisti ja hyvällä ruokahalulla, ei revi sohvia eikä muitakaan paikkoja. Tykkää olla kovasti sylissä ja rapsuteltaessa innostuu, niin hassua kuin se onkin, kuolaamaan : ) Kovin uteliaskin tämä herra aika ajoin on, että varovainen saa kaapin ovia kiinni laittaessa olla ettei herra ole sisällä kaapissa tutkimusmatkallaan. Eli kaiken kaikkiaan loistavasti ollaan pärjätty ja ihanaa kun voi antaa yhdelle kodittomalle kodin! Mape lähettää lämpimät terveiset kaikille! Miau!

****

LEIKATTU UROS, noin 1,5-2v.

Upean näköinen parivuotias pitkäkarvainen Mars kolli etsii omaa kotia. Mars tuli kotihoitoon Suomeen 2.8.2006 Lallin ja Kitkatin kanssa.