Marmeladi

Lisätty sivulle: 2010-09-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Marmeladi
16.1.2011 MARMELADI MUUTTI OMAAN KOTIIN ESPOOSEEN

****

NAARAS, noin 5kk (joulukuun loppupuolella 2010) Vantaalla

30.12.2010 Marmeladi olisi valmis lähtemään omaan kotiin, sillä nyt on käyty eläinlääkärin tarkastuksessa ja tehosterkotuksella.

24.12.2010 Marmeladi söpönen on vielä melko ujosteleva kissaneito, mutta vaikka ihmiset kovasti jännittävätkin ja hermostus saattaa purkautua pienellä sähinällä, on tyttö kyllä luonteeltaan hirmu kiltti. Ihan yhteisymmärryksessä on sujuneet hoitotädin halihetketkin, Marmeladi tarvitsee omalta kodiltaan vain hieman aikaa, ymmärrystä ja hitusen hellyyttä :)

15.9.2010 Sisarukset Mokka, Marmeladi ja Melli etsivät omaa kotia joko yhdessä tai erikseen. Pennut ovat vielä vähän ujoja, mutta eivät mitenkään agressiivisia ja ovat kehittyneet pari viikon aikana hoitopaikassa hienosti. Pennut leikkivät mieluusti muiden kissojen kanssa, joten olisi kiva jos tytöt pääsisivät kaverin kanssa omaan kotiin ellei kodissa ole jo valmiiksi kissakaveria odottamassa.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.