Marlene

Lisätty sivulle: 2015-10-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Marlene
20.11.2015 Marlene muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen tyttökissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

1.12.2015 Meillä on ollut vauhdikas, mutta yllättäen hyvin helppo viikko. Nukuimme viime viikonlopun Marlenen kanssa toisen tyttäremme huoneessa ja totuttelimme uuteen ympäristöön. Sunnuntaina Marlene oli jo sitä mieltä, että on valmis tutustumaan koko kämppään. Aluksi Marlene teki tupatarkastuksen yksin ja maanantaina laskimme kissat tutustumaan toisiinsa.

Aluksi Marlene murisi ja äksyili Matroskinille, mutta Matroskin otti yllättävän lempeästi uuden kiukkupussin äksyilyt vastaan. Se onneksi meni ohi ja nyt meillä on täällä kissakaksikko, jotka ovat kuin Majakka ja perävaunu. Aina samassa paikassa.

Marlenesta taitaa kasvaa aika omatahtoinen kissa (on neuvoteltu vähän esimerkiksi keittiön pöydältä varastamisesta). Tosin pentu on hyvin pitkäpinnainen ja niin utelias ja elämää täynnä, että jaksaa meidän nuorimmaisenkin rakkaudenosoitukset ottaa vastaan. Äsken löysin Marlenen nukkumasta päiväunia meidän 2-vuotiaan kainalosta. Ilmeisesti tulevat toimeen, vaikka yritetäänkin pitää herrasväkeä hieman erillään.

Eli hyvin täällä menee ja näyttää siltä, että meillä on uusi villi, mutta hyvin lempeä perheenjäsen. Kiitos siitä!

***

Leikattu naaraspentu, synt. 12.8.2015.

19.10.2015 Sandyn kauniit pitkäkarvaiset pennut Elizabeth, Grace, Marlene ja Humphrey ovat syntyneet hoitopaikassaan, jonne Sandy saapui 12.7. kahden aiemmin syntyneen pentunsa kanssa.

Marlene on vauhdikas pikkuneiti, jolla menoa riittää. Syliin ei malta pysähtyä vaikka ihmisen seurasta ja silityksistä kovasti tykkääkin. Pennut ovat tottuneet hoitopaikassaan turkin harjaamiseen, jota tulee jatkaa omassa kodissakin. Mikään ei tätä neitiä pelota, ja hoitohuoneestakin olisi jo kova vimma päästä pois tutkimaan suurta maailmaa. Marlenea on käynyt leikittämässä myös eri-ikäiset lapset, ja sehän on sen mielestä vain ollut mukavaa vaikka alkuun piti hieman kauempaa tilannetta tarkkailla. Pikkuneidin omassa kodissa tulee olla seurana leikkisä, kiltti kissatyttö. Toki Marlene muuttaisi mielellään omaan kotiin yhdessä joko siskonsa Gracen tai Elizabethin tai emonsa Sandyn kanssa.

Lisää kuvia pennuista löytyy täältä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.