Marleena (nyk. Bella)

Lisätty sivulle: 2012-12-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Marleena (nyk. Bella)
1.2.2013 Marleena muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

10.1.2015 Mellä on yhteiselo sujunut todella hyvin. Bella on aivan mahtava pikkukisu. Bella seuraa yleensä minua joka paikkaan, mutta vieraita kohtaan Bella on tosi ujo ja piileskeleekin yleensä makuuhuoneessa sängyn alla, jos on vieraita. Bella on erittäin puhelias, enkä ole aiemmin tavannut yhtä puheliasta kissaa. Hänllä riittää juttua pitkin päivää ja pitää tällä huolen että on huomion keskipisteenä aina. Bella syö hyvin sekä märkä- että kuivaruokaa. :)

Bella on sylikissa. Hän tulee syliin heti kun istahdan sohvalle ja viihtyy sylissä niin pitkään kun vaan itse jaksan istua paikalla. Joskus hän käy välillä syömässä ja sitten palaa kiltisti takaisin syliin nukkumaan. Hän tykkää myös leikkimisestä paljon. Yllätyksenä minulle tuli, että Bella tykkää noutaa leluja. En tiennyt että kissatkin tekevät niin:)

***

Leikattu naaraspentu, noin 14vkoa (tammikuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

21.1.2013 Suloinen Marleena leikkii paljon itsekseen, mutta hakeutuu myös hoitopaikan omien kissojen seuraan hoidettavaksi. Neiti viihtyy hyvin sylissä kehräämässä ja yöt neiti nukkuu mahdollisimman lähellä hoitomammaa. Marleena kaipaa rauhallista aikuiskotia joko ainoana kissana tai kiltin vanhemman kissan kaverina.

29.12.2012 Lisätty kuvia vilkkaasta M-viisikosta.

27.12.2012 Marleena on todella suloinen ja pieni kehruukone. Marleena on sisaruksista rauhallisin ja välillä meinaa jäädä muiden jalkoihin, kun rallit yltyvät vauhdikkaiksi. Pikkuneiti mieluummin seurailee riehakkaimpia leikkejä etäältä. Ihmisen syliin on ihana päästä kehräämään ja kiehnäämään. Marleena voisikin sopia kodin ainoaksi silmäteräksi, kunhan vain saisi paljon huomiota ja rakkautta osakseen.

23.12.2012 Marleena ja sisarukset siirtyivät Helsinkiin kotihoitoon. Kuulumisia ja uusia kuvia tulossa.

17.12.2012 Marleena on herttainen ja rauhallinen pikkukisu. Marleena viihtyy paljon sylissä ja hakusessa on rauhallinen koti, jossa on aikaa pientä sylitellä. Marleena leikkii mielellään omia leikkejään, milloin ei sylissä kehrää.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.