Markus

Lisätty sivulle: 2016-09-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Markus
13.11.2016 Markus sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

***

Leikattu urospentu, synt. 6/2016, kotihoidossa Helsingissä.

25.10.2016 Iloinen velikulta Markus on aina valmiina toimintaan ja nauttii perheen muiden kissojen seurasta uskomattoman hyvin. Päivät täyttyvät leikkimisestä, syömisestä ja nukkumisesta. Kun tämä poika on hereillä, ei menosta tahdo tulla loppua! Omien touhujen lisäksi Markus on myös aina uteliaana tutkimassa uusia asioita, seuraamassa ihmisiä ja katsomassa, mikä kaappi aukeaa ja olisiko siellä jotain mielenkiintoista.

25.9.2016 Markus on todella hurmaava, vilkas ja iloinen kissanpentu, joka on aina valmiina puskemaan, kiehnäämään ja leikkimään muiden kanssa. Ruokahalu tällä veijarilla on kohdallaan ja se onkin tottunut syömään kaikkea mitä eteen saa. Nyt kun on opittu leikkien aakkoset, tämä poika jaksaa innokkaasti telmiä muiden mukana. Perheen aikuiset kissat ovat olleet hyvinä esimerkkeinä kissan elämän saloista, ja Markus onkin oppinut nämä taidot mitä parhaiten.

Uudelta kodilta Markus toivoo mukavaa ja reipasta kissakaveria.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.